Haberler

Furkan Vakfı Üyesinin Telefonundan, Çocuklarla İlgili Ahlaksız Görüntüler Çıktı

Güncelleme:

"Babanızı yakışıklı çekin" diyen Furkan Vakfı üyesinin telefonundan çocuklarla ilgili ahlaksız görüntüler çıktı.

"Babanızı yakışıklı çekin" diyen Furkan Vakfı üyesinin telefonundan çocuklarla ilgili ahlaksız ahlaksız görüntüler çıktı.

GAZETECİLERE "BABANIZI YAKIŞIKLI ÇEKİN" DEMİŞTİ

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı'na yapılan operasyonda gözaltına alınıp adliyeye sevk edilirken, "Babanızı yakışıklı çekin" diyen şahsın cep telefonundan çok sayıda cinsel içerikli ahlaksız görüntüler çıktığı ve bu suçtan da ayrıca tutuklandığı öğrenildi.

TELEFONUNDAN ÇOCUKLARLA İLGİLİ AHLAKSIZ GÖRÜNTÜLER ÇIKTI

Adana'da Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı'na yapılan operasyonda gözaltına alınıp adliyeye sevk edilirken, "Babanızı yakışıklı çekin" diyen şahsın cep telefonundan çok sayıda çocuklarla ilgili ahlaksız görüntüler çıktığı ve bu suçtan da ayrıca tutuklandığı öğrenildi.

Furkan Vakfı Üyesinin Telefonundan Çocuklarla İlgili Ahlaksız Görüntüler Çıktı

SUÇ ÖRGÜTÜ İDDİASIYLA GÖZALTI KARARI VERİLMİŞTİ

Adana Cumhuriyet Başsavcılığınca, "vakıf faaliyeti adı altında kuruluş amacı dışında anayasal düzene karşı fikir ve eylem birliği içerisinde hareket ederek kamu güvenliğine karşı faaliyet yürütme ve suç örgütü" iddiasıyla Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı yönetici ile sorumlularının aralarında yer aldığı 28 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

Furkan Vakfı Üyesinin Telefonundan Çocuklarla İlgili Ahlaksız Görüntüler Çıktı

Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 30 Ocak'ta Adana, Niğde ve Elazığ'da 33 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda ilk etapta kurucu başkan Alparslan Kuytul'un da aralarında bulunduğu 28 kişi gözaltına alındı.

6 KİŞİYE EV HAPSİ

Dün Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen şüphelilerden vakfın kurucu başkanı Alparslan Kuytul ile Taha Yasin D, İdris B, Erol A. ve Ali A. tutuklandı, 6 kişiye ev hapsi geri kalan zanlılara ise adli kontrol kararı uygulandı.

CİNSEL İÇERİKLİ GÖRÜNTÜLER ŞOK ETTİ

Örgütte vakfın sosyal medya işiyle uğraşan ve tutuklanan 5 kişi arasında yer alan İdris B.'nin incelenen cep telefonunda ise çok sayıda çocuklarla ilgili ahlaksız görüntüler çıktığı öğrenildi. Bu nedenle İdris B. hem örgüt üyeliğinden hem de "müstehcen yayınların üretiminde çocukları kullanmak" suçundan tutuklandı.

İdris B. adliyeye girerken kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına da gülerek "Çekin çekin yakışıklı çekin ağabeyinizi. Çekin babanızı yakışıklı çekin gençler" diye seslenmesi dikkat çekmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (23)

Mazlum:

Mahkemelerini takip ettim bu sekilde hiçbir suclama yok. ZKP ve Perincekgiller is başındalar. . . . Iftiralarinizda bogulun zalimler. . .

4
10
yanıtYanıtla
PALA REMZİ:

KONUŞMASI BİLE İÇİNDEKİ PİSLİĞİ YANSITIYOR PAPAZ.

9
2
yanıtYanıtla
Grande:

Eeee biz boşuna demiyoruz herşey bu din kisvesi altında geçinenler de diye.

2
6
yanıtYanıtla
İSTANBUL:

ÖLÜN YAAA SİZ ÖLÜNN :!!!!

6
2
yanıtYanıtla
bozkurt:

bütün cemaatlerin kapatılması lazım türkiyede diyanet işleri var ne lüzum böyle işlere

3
3
yanıtYanıtla
Hanedan:

Hükümeti eleştirenlere iyi cevap oldu, adamlar devlet dışında yapılar kardeşim elbette kapatılacak.

3
3
yanıtYanıtla
ALLAH tan kork:

Hukumeti elestirmek suc olamaz. baska suc varsa tamam.

yanıt4
yanıt1
HACI ABUZERİN OĞLU:

PİSLİK DESEM PİSLİĞE HAKARET OLUR. .

5
1
yanıtYanıtla
serkan:

bu adamın tutuklanması ıcın ille de hükümeti eleştirmesi mi gerekiyordu?

4
2
yanıtYanıtla
İNEGÖL:

SAKALLILAR İYİDİR

0
3
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title