Haberler

Babanızı, Meksika’nın Gerçek Lezzetleriyle Şımartın!

Güncelleme:

Meksika Mutfağının İstanbul'daki Gerçek Adresi Ranchero Restaurant, Sizi, Babanızla Birlikte Çok Özel Bir Babalar Günü Geçirmeye Davet Ediyor.

Eğer bu Babalar Günü'nde, babanızı, binlerce yıllık Meksika mutfağının birbirinden özel lezzetleriyle şımartmak istiyorsanız, işletmeciliğini Türk&Meksikalı bir ailenin yaptığı Ranchero Restaurant tam size göre. Ambiyansı ve yemekleriyle, Meksika esintilerini İstanbul'a taşıyan Ranchero'nun, Babalar Günü için tavsiye ettiği mönüde aperatif olarak "Naçhos" yer alıyor.

Şefin bu güne özel spesiyal önerileri ise; Meksika'dan getirilen volkanik taş üzerinde pişirilip servis edilen "Molcajete Con Champinones" ile acıyı çok seven babalar için ideal bir lezzet olan "Enchiladas Chilangas". Ayrıca Ranchero'nun babalara, bugüne özel bir de tatlı sürprizi var.

08.06.2010, İstanbul

Babalar Günü yaklaşırken, ailenin diğer fertleri tarafından bu özel günü onun için daha da özel kılmanın planları yapılıyor. Yaklaşık 9 bin yıllık geçmişe sahip Meksika mutfağından "egzotik, baharatlı ve renkli" mönüler sunan Ranchero da Babalar Günü'nde, babasını gerçek Meksika lezzetleriyle şımartmak ve ona unutulmaz bir gün yaşatmak isteyen misafirlerini bekliyor. Üstelik, Ranchero'da babanızla birlikte geçireceğiniz bu özel günü, Sombrero (Meksika şapkası) ile çektireceğiniz fotoğraflarla da ölümsüzleştirebilirsiniz.

Rıza Tanyeri & Patricia Gonzalez Tanyeri çiftinin çocukları ile birlikte işlettiği ve ailenin Meksika'daki restaurant işletmecisi akrabaları Teresa Gonzalez ile Alejandro Calderon Ramirez'in mutfak danışmanlığını yaptığı Ranchero'nun Babalar Günü için aperatif önerisi Naçhos. Meksika mutfağının klasik lezzetlerinden birisi olan Naçhos; üzerinde totopos, jalapeno biber, charros ve sour cream, yanında ise tercihe göre et, tavuk veya combo, zeytin ve közlenmiş biber ile servis ediliyor.

Acı seven babalara "Enchiladas Chilangas", babamla yediğimiz ayrı gitmez diyenlere volkanik taş üzerinde pişirilen iki kişilik "Molcajete Con Champinones"

Babanızla birlikte Ranchero'da geçireceğiniz çok özel anları, Meksika spesiyallerinden Enchiladas Chilangas veya Ranchero'nun bir spesiyali olan Molcajete Con Champinones ile taçlandırabilirsiniz. Acı seven babalar için ideal bir lezzet olan Enchiladas Chilangas; acılı chilaca sos ile hazırlanan bir yemek.

Eğer babamla yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez diyorsanız, Meksika'dan getirilen özel volkanik taş üzerinde pişirilip servis edilen iki kişilik spesiyal lezzet ""Molcajete Con Champinones" tam size göre. Dilerseniz, yemeğinizin yanında içecek olarak, mevsim meyveleriyle hazırlanan ve Meksika'dan getirtilen özel bardaklarda sunulan Margharitalar'dan alabilirsiniz.

Ranchero'nun bu özel günde babalara bir de hediyesi var. Babalar Günü'nü Ranchero'da geçiren tüm babalara Meksika'nın en özel lezzetlerinden birisi olan Vulcano tatlısı ikram ediliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title