Haberler

Kardeşler, Babalarının Cenazesinde Birbirlerine Girdi: 6 Yaralı

Güncelleme:

Adıyaman'da babalarının cenazesinde bir araya gelen kardeşlerin sözlü tartışması tekme-tokat kavgaya dönüştü. 10 kişinin gözaltına alındığı olayda, cenaze güvenlik önlemleri altında toprağa verildi.

Adıyaman'da, ölen babaları Mehmet Özer'in cenazesinde tartışan kardeşler arasında tekme- tokat kavga çıktı. 6 kişi yaralanırken, polisin müdahalesiyle sonlandırılan kavgaya karışan 10 kişi gözaltına alındı.

Olay, öğle saatlerinde Bahçecik Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet Özer (86) ile oğlu Yakup arasında 3 ay önce tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Yakup Özer mahkemeye başvurarak soyadını Kaplan olarak değiştirdi. Soy ismini değiştiren Yakup Kaplan, yaşlılığa bağlı olarak dün gece vefat eden babası Mehmet Özer'in cenazesi için Yeni Mezarlık Camii'sine geldi.

SOYADINI DEĞİŞTİREN KARDEŞE TEPKİ

Mezarlıkta bekleyen Abdullah, Kadir, Erhan ve Murat Özer kardeşler cenazeye gelen soyadını değiştiren kardeşleri Yakup Kaplan ve çocukları ile tartışmaya başladı. Babasıyla olan kavgasının ardından soyadını değiştirip cenazeye gelmesine tepki gösteren Özer kardeşler ile Yakup Kaplan arasında çıkan tartışma kısa sürede tekme tokat kavgaya dönüştü.

10 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Cenazeye katılanların ve ihbarla gelen polislerin müdahalesiyle sonlandırılan kavgada yaralanan 6 kişi ambulanslarla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Polis ekipleri mezarlıkta kavgaya karıştığını belirlediği 10 kişiyi ise gözaltına alarak emniyete götürüldü.

CENAZE GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALTINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Kavga sonrası vefat eden Mehmet Özer'in cenazesi ise yakınlarının namazını kılmasının ardından polislerin aldığı güvenlik önlemleri arasında toprağa verildi.

İşte olay yerinden görüntüler;

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (27)

burhan bey:

OLABİLİR ABARTMAMAK LAZIM CENAZEDE OLUR BÖYLE ŞEYLER BAŞKA ZAMAN BİR ARAYA GELMELERİ ZOR TAM YERİ TAM ZAMANI

16
5
yanıtYanıtla
Nrt:

Allah şeytanın şerrinden korusun

21
0
yanıtYanıtla
Allah için.:

ALLAH BELANIZI VERSİN. AŞAĞILIK İNSANLAR.

18
2
yanıtYanıtla
VTN53:

camiye ve ölüye bile saygı kalmamış. manyaklar. Allah ıslah etsin hepinizi.

18
0
yanıtYanıtla
_._:

Abi o değil de hem soyadını değiştirecek kadar nefret et ailenden, hem de cenazeye git, bu ne perhiz ne lahana turşusu! Allah etmesin ama o gerçek evlatların yerinde ben olsam belki ben de sinirlendirdim. . .

7
8
yanıtYanıtla
KARA:

İnsan olamadıktan sonra soyadını değiştirsen ne olur cinsiyetini değiştirsen ne olur. . . eğitim şart. . .

11
3
yanıtYanıtla
burhan bey:

Ortalama eğitim düzeyimiz 6. Sınıf seviyesinde eskiden okumuş kesim vardı şimdi mantar gibi her ile kütüpanesiz labratuarsız sözde üniversite kurdular lise düzeyinde olması bile tartışılacak mezunlar var. Tümünü toplayın bugünkü iş kazalarının sebebini anlarsınız vatandaş zaten eğitimsiz sözde okumuş da artık boş onlarda eğitimsiz bu ortamda ne yapıyoruz elimizde tek kalan din kozunu oynuyoruz yok bunlar kader yok buişin fitratında var yok taktiri ilahi yok allah rahmet eylesin yahu geçin bunlar

10
1
yanıtYanıtla
mühendis:

yuh be bari cenazeye saygınız osun acıcıık

10
0
yanıtYanıtla
Nedim:

reziller sizi , yiyin birbiriniziMal mülk davasi Allah sizin belanizi verir insallah

7
1
yanıtYanıtla
insan:

annem babam ölmeden evdeki büyükler mal derdine düştü, yollar ayrıldı, abla abi diye saf saf güvenip hep inandık güvendik, kullandı büyükler, habil kabil olayı bizde de var, çok yazık, ölüm bile uslandırmadı bizse kimseyi

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title