Haberler

Babalar Gününde En Büyük Acıyı Yaşadı

Babalar gününde en büyük acıyı yaşadıKAYSERİ - Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde ailesi ile birlikte gittiği baraj gölünde suya giren genç kız, babalar gününde babasının gözü önünde boğuldu.

Babalar gününde en büyük acıyı yaşadı

KAYSERİ - Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde ailesi ile birlikte gittiği baraj gölünde suya giren genç kız, babalar gününde babasının gözü önünde boğuldu.

Edinilen bilgiye göre Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde mevsimlik işçi olarak çalışan 15 yaşındaki Sema Nur K. ailesi ile birlikte Ağcaşar baraj gölüne gitti. Burada serinlemek için ayaklarını göle sokan Sema Nur K., dengesini kaybederek suya düştü. Sema nur K., sudan çıkamayınca durum yetkililere bildirildi. İhbarın ardından olay yerine jandarma, UMKE, AFAD, Türkuaz Arama Kurtarma ve Doğa Sporları Derneği ile AKUT ekipleri sevk edildi. Ekipler tarafından alınan güvenlik önlemlerinin ardından Türkuaz Arama Kurtarma ve Doğa Sporları Derneği'nde görevli balık adamlar tarafından Sema Nur K.'nın cansız bedeni gölden çıkarıldı. Sema Nur K.'nın babası İsmail K. babalar gününde evladının cansız bedenini görünce yaşadığı büyük acıya dayanamayarak bayıldı.

Sema Nur K.'nın cansız bedeni Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili işlem başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Yahyalı Kayseri 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title