Haberler

'Babaeski Mesleki Eğitimde 3d Yazıcıyla Buluşuyor" Projesi

Babaeski Milli Eğitim Müdürlüğünce "Babaeski Mesleki Eğitimde 3D yazıcıyla buluşuyor" projesi hazırlandı.

Babaeski Milli Eğitim Müdürlüğünce "Babaeski Mesleki Eğitimde 3D yazıcıyla buluşuyor" projesi hazırlandı.

Milli Eğitim Müdürü Kadriye Tokat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Babaeski Mesleki Eğitimde 3D yazıcıyla buluşuyor" projesinin Trakya Kalkınma Ajansı tarafından desteklenmeye hak kazandığını belirtti.

2017 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında hazırlanan proje kapsamında 12 meslek öğretmenine solid works programıyla modelleme yapma, simplify 3D ve cura programları ile modelleme yapılan ürünlerin 3D yazıcıdan çıktısını alma konularında eğitim verileceği kaydedildi.

Eğitimlerin 49 saat süreceğini aktaran Tokat, "Projenin devamında 3D yazıcılarla ilgili ilçemizde görevli öğretmenler ile eğitim gören öğrencilerimizin katılacağı ulusal Trakya Kalkınma Ajansı, TÜBİTAK ve uluslararası Erasmus Programı projeler geliştirmek üzere çalışmalarımız devam edecektir. Proje kapsamında Babaeski mesleki eğitim kurumlarında görevli 12 meslek dersi öğretmeni eğitimden geçecek." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Trakya Bölgesi Babaeski Tokat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title