Haberler

Babaeski'de Huzur Toplantısı Yapıldı

Babaeski Emniyet Müdürlüğünce huzur toplantısı düzenlendi.

Babaeski Emniyet Müdürlüğünce huzur toplantısı düzenlendi.

Bir kahvehanede düzenlenen toplantıya, Emniyet Müdürü Hakan Hatip, Polis Merkezi Amiri Yakup Bakıcı, Asayiş Büro Amiri Gürol Cansever, Trafik Denetleme Büro Amiri Yaşar Ekici, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Hatip, burada yaptığı konuşmada, huzur toplantılarında vatandaşların istek ve sıkıntılarını dinleyip, çözüme kavuşturmak istediklerini belirtti.

Özellikle son dönemde artan dolandırıcılık olaylarıyla vatandaşların kandırılarak para ya da altınlarının çalındığını ifade eden Hatip, hiçbir polis, hakim, savcı ya da kurum personelinin, bahanelerle evlerine giderek para ya da altın talep etmediğini söyledi.

Telefon dolandırıcılarına karşı herkesin daha dikkatli olması gerektiğini aktaran Hatip, "Benim başıma gelmez, beni kandıramazlar demeyin. Karşınızdaki insanlar da bu işi profesyonel olarak yapıyor unutmayın. ve şunu asla aklınızdan çıkarmayın ki devlet sizi arayıp da para istemez." diye konuştu.

Hatip ve beraberindekiler daha sonra vatandaşların sorularını yanıtladı.

Kaynak: AA / Güncel

Babaeski Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title