Haberler

Babadan Evden Kaçan Kızına "Geri Dön" Çağrısı

Denizli'de Dayısının Oğlu ile Evlenmek İstemediği İçin Evden Kaçan Kızını Arayan Nazif Karatay, Kızına, "Nişanı Attık, Düğün de Yok. Ne Olur Geri Dön" Çağrısında Bulundu.

Denizli'de dayısının oğlu ile evlenmek istemediği için evden kaçan kızını arayan Nazif Karatay, kızına, "Nişanı attık, düğün de yok. Ne olur geri dön" çağrısında bulundu.

Sevindik Mahallesi'nde oturan ve bir tekstil fabrikasında işçi olarak çalışan 21 yaşındaki Nazife Karatay, dayısının oğlu ile nişanlanmaya karşı çıktı. Dayısının oğlunun da kendisiyle evlenmek istemediğini söyleyerek ailesine, "İkimiz de birbirimizle evlenmek istemiyoruz. Bizi evlendirmeyin" diyen genç kız, isteğinin kabul edilmemesi üzerine 13 Haziran tarihinde evden kaçarak Aydın'ın Didim ilçesinde yaşayan bir arkadaşının evine gitti. Bir gün sonra tekrar evine dönen Nazife Karatay, isteğini

tekrarlayarak nişanın bozulmasını istedi. Kızının bu isteğini yine geri çeviren baba Nazif Karatay, "5 Ağustos'ta düğün yapılacak. Bu saatten sonra nişanın atılması doğru değil" deyince, genç kız geçen hafta evden yine kaçtı. Bir haftadır haber alamadıkları kızını bulmak için yollara düşen Nazif Karatay, güvenlik birimlerine kızının bulunması için müracaatta bulundu.

Kızının defalarca dayısının oğlu ile nişanlanmak istemediğini söylemesine rağmen bu isteğini hep geri çevirdiklerini belirten Nazif Karatay, kızına eve dönmesi çağrısında bulunarak, "Kızım, nişan bozuldu. 5 Ağustos'ta düğünün de olmayacak. Dayının oğlu ile evlenmeyeceksin. Ne olur geri dön. Kendisini öldürebileceğini bile söylemişti, ancak biz dinlemedik. Şimdi pişmanız. Kızımın sağ salim evine dönmesini istiyorum" dedi.

Karatay, kızını görenlerin veya yerini bilenlerin (0 258 268 13 56) veya (0 544 468 88 14) numaralı telefonlara haber vermesini istedi.

(AV-SÇ-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title