Haberler

Cani Baba, Para İsteyen Engelli Oğlunu Ayakkabıyla Dövdü! Sosyal Medya Ayağa Kalktı

Güncelleme:

Ordu'da acımasız baba, kendisinden para isteyen engelli ve tekerlekli sandalyeye mahkum olan oğlunu ayakkabıyla dövdü. Engelli gencin yürek sızlatan görüntüleri sosyal medyada tepkilere yol açtı.

Ordu'nun Altınordu ilçesinde engelli ve tekerlekli sandalyeye mahkum bir gencin babası tarafından ayakkabı ile dövüldüğü görüntüler, sosyal medyada tepkilere neden oldu.

PARA İSTEYEN ENGELLİ OĞLUNA SİNİRLENİP AYAKKABIYLA DÖVDÜ

İddiaya göre, ilçenin Şahincili Mahallesi'nde engelli olan ve tekerlekli sandalyeye mahkum olan oğlunun para istemesine sinirlenen baba, evin önünde ayağındaki ayakkabıyı çıkarıp olanca gücüyle oğlunu dövdü. Babanın engelli oğlunu acımasızca dövdüğü anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedilip sosyal medyadan paylaşıldı.

Acımasız Baba Kendisinden Para İsteyen Engelli Oğlunu Ayakkabıyla Dövdü

VATANDAŞLAR OĞLUNU DÖVEN BABAYA ENGEL OLMAYA ÇALIŞTI

Görüntülerde, yediği dayak sebebiyle tekerlekli sandalyesinden düştüğü gözlenen oğlunu dövmeye devam eden babaya bir vatandaş engel olmaya çalışıyor. Engelli oğlunun ise bağırdığı ve babasının ayakkabını alarak kendisine attığı görülüyor.

CANİ BABA GÖZALTINA ALINDI

Görüntüyü izleyenler ise oğlunu ayakkabı ile döven babaya tepki gösterdi. Polisin, ayakkabı ile oğlunu döven babayı gözaltına aldığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sosyal Medya Altınordu Ordu 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (26)

ali:

Zaten hep sosyal medya ayağa kalkıyor dışarıda ayağa kalkanını hiç görmedim

45
1
yanıtYanıtla
g:

Dua et de sadece sosyal medyada ayağa kalkılıyor

yanıt2
yanıt3
Faik:

Niye sosyal devlet olsun diyoruz işte bu manzaralar olmasın diye devletin görevi her köse başında ibadetane açmak değil devletin görevi bizim engelli insanımız fakir insanımız varken onlara yetişemezken suriyeden 3 milyon mülteci alıp maaşa bağlamak değil devletin görevi işte bu manzaraları önleyecek madur vatandaşın yanında olacak faliyetler yapmaktır

28
4
yanıtYanıtla
Kaan Islam Han:

hep bir abartma arkadas. . evet engelli olabilir, lakin babadir, döverde severde. . hem insanlar herseyi hemen büyütmeyi cok sever. . .

9
19
yanıtYanıtla
huri:

engelli bir evladı insan neden döver ki kaldı ki adam ayakkabıyla dalıyor evladına bu mu normal

yanıt1
yanıt0
ali:

birde bunu savunmaları yok mu delirtiyor beni

yanıt1
yanıt0
isim:

adam zaten çaresizdir. engellli oğlu olduğu için. birde üstüne çocuk para diye tutturduysa patlamıştır bi yerde.

2
16
yanıtYanıtla
HURİ:

Allahım herşeyin hayırlısını versin

15
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bakım parasını yerken iyi ama demi

14
0
yanıtYanıtla
tuzsuzdelibekir:

Yeni seçilen Meksika Devlet Başkanı Obrador dün Büyük Okyanus kıyısındaki Huatulco''dan başkente gitmeye çalışırken uçakta bekleyen yüzlerce yolcudan biriydi. Reuters''a göre Obrador, niçin başkanlık uçağına binmeyeceğini açıklarken ''Bu kadar yoksulluğun olduğu bir ülkede lüks bir uçağa binmekten utanırım'' dedi. Bizim İslamcı geçinen AK Parti iktidarı bundan ders alsın. . . . Bizimkiler saltanat yaşıyo milletin parasıyla. . . .

7
3
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title