Haberler

Babadağ'da koruma altında bulunan tarihi ev küle döndü

Güncelleme:

Denizli'nin Babadağ ilçesinde sabahın erken saatlerinde çıkan yangında 3 ev kullanılamaz hale gelirken, evlerden bir tanesinin tarihi koruma altında olduğu öğrenildi.

Denizli'nin Babadağ ilçesinde sabahın erken saatlerinde çıkan yangında 3 ev kullanılamaz hale gelirken, evlerden bir tanesinin tarihi koruma altında olduğu öğrenildi. Yangında can kaybı ve yaralanma olmazken itfaiye ve polis ekipleri yangın ile ilgili inceleme başlattı.

Yangın, Babadağ ilçesi Cumhuriyet Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Düvenönü mevkisinde Mustafa Işık'a ait boş evde sabah saat 06.00 civarında dumanların çıktığı fark edildi. Dumanların hemen ardından alevlerin yükselmesi ile hemen yanında bulunan Muharrem Girgin ve Ahmet Demirci'ye ait tarihi koruma altında olan evlere sıçradı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye Babadağ, Sarayköy ve Denizli Büyükşehir Belediyesine ait itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangına müdahalede bulunan itfaiye ekipleri kontrol altına aldığı yangını yaklaşık 2 saatlik çalışmasının ardından söndürüldü.

Meydana gelen yangında, can kaybı ve yaralanma meydana gelmezken 3 ev kullanılamaz hale geldi. İtfaiye ve polis ekipleri yangının çıkış noktasını araştırmak için çalışma başlattı. İlk belirlemelere göre yangının elektrikten çıktığı ifade edildi.

Olayla ilgili araştırma ve inceleme çalışmalarının devam ettiği öğrenildi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mustafa Işık İtfaiye Denizli Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title