Haberler

Babacan, AK Parti Çankırı İl Başkanlığı Kongresi'ne Katıldı

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, "Gelecek nesiller bizi biz yapan değerleri ne kadar benimserse, Türkiye ileride o kadar büyük olacaktır" dedi.

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, "Gelecek nesiller bizi biz yapan değerleri ne kadar benimserse, Türkiye ileride o kadar büyük olacaktır" dedi.

AK Parti Çankırı İl Başkanlığı 4. Olağan Kongresi, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın katılımı ile Hasan Fehmi Gökşen Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı. Kongreye Babacan'ın yanı sıra, AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bolu Milletvekili Fehmi Kürkçü, Çankırı Milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz ile çok sayıda partili katıldı. İki listenin başkanlık için yarıştığı kongrede mevcut il başkanı Salim Çivitçioğlu, ikinci kez il başkanlığına seçildi.

Kongrede bir konuşma yapan Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, "4+4+4" kademeli eğitime ilişkin, "Bizler bir kalıp içinde çocuklarımızın yetiştirilmesini istemiyoruz. Gelecek nesiller bizi biz yapan değerleri ne kadar benimserse, Türkiye ileride o kadar büyük olacaktır. Çok değil 5-10 sene sonra neler yaptığımız daha iyi anlaşılacaktır" ifadelerini kullandı. Türkiye'nin geldiği noktanın dünyada merakla izlendiğini dile getiren Babacan, 9 yılda milli gelirin üçe katlandığını hatırlatarak, "Geldiğimiz

noktanın kıymetini bilip, temkinli bir şekilde ilerlemek zorundayız" dedi.

Geçtiğimiz günlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan teşvik paketinde 5. grupta yer alan Çankırı'nın güzel imkanlara kavuşacağını belirten Babacan, "Çankırı'da kalkınma istiyorsanız, birlik ve beraberlik içinde hareket edin. Güç birlikten doğar. Yatırımcıları Çankırı'ya güzellikle davet edin. Yatırımcı geldiğinde ekonomik ve sosyal hayata can gelecek. Çankırı için söylenecek çok şey var ama en güzel unsuru insanıdır. Milleti ve ülkesi için çalışan, dertlenen, sevinen bir Çankırı insanı

ile bugün bir arada bulunmaktan çok memnunum" sözleriyle konuşmasını tamamladı.

Belediye Başkanı İrfan Dinç, yaptıkları çalışmalardan bahsederek, "2004 yılında Çankırı'nın konumu, Ankara'nın Çankaya'sı idi. Yani bize hep -Ankara'nın Çankaya ilçesi mi orası- diye bakıyorlardı. Terminalimiz köy terminali gibi, çöp tenekelerimiz küflü variller şeklinde, bilboardlar pas içindeydi. -İnsana hizmet hayırların en büyüğüdür- prensibi ile yola çıkarak yerel hizmetler noktasında artık Çankırı Türkiye'ye model olmuş durumdadır. Gece gündüz çalışarak Çankırı'yı Çankaya gibi anılmaktan kurtardık.

Alnımız açık, yüzümüz ak, ak hizmetlere devam edeceğiz" diye konuştu.

Öte yandan, Başbakan Yardımcısı Babacan, Çankırı programı boyunca gazetecilerin sorularına yanıt vermedi. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ali Babacan Ak Parti Türkiye Çankırı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title