Haberler

Babaannesini Balta ile Kafasını Keserek Öldüren Torun Konuştu: Yoruldum, Tahliyemi İstiyorum

Güncelleme:

Kayseri'de, 6 yıl önce 82 yaşındaki babaannesini dedikodusunu yaptığı için öldüren 24 yaşındaki genç kadın ikinci kez hakim karşısına çıktı. Mahkemede 6 aydır cezaevinde bulunan genç kadın, "Yoruldum artık, tahliyemi ve beraatimi istiyorum" dedi.

Kayseri'de 6 yıl önce cinayete kurban giden babaannesi Pembe Boraze'yi (82), dedikodusunu yaptığı için öldürdüğü iddia edilen Fadime Boraze (24), ikinci kez hakim karşısına çıktı. Mahkemede suçsuz olduğunu öne süren sanık, "Yoruldum artık, tahliyemi ve beraatimi istiyorum" dedi. Mahkeme heyeti verdiği ara kararla, sanığın tahliye talebini reddederek, duruşmayı erteledi.

YAŞLI KADIN, BALKONDA BOĞAZI KESİK HALDE BULUNDU

Olay, 28 Nisan 2012 tarihinde Felahiye ilçesine bağlı Kayapınar Mahallesi'nde meydana geldi. Pembe Boraze, evinin balkonunda boğazı kesilmiş halde ölü bulundu.

YAŞLI KADININ TORUNLARI TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ BELİRLENDİ

Aradan geçen 6 yılda olayın faillerinin bulunamaması üzerine İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hüseyin Bekmez'in talimatıyla özel ekip kuruldu. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nden dedektiflerin de desteğiyle, Pembe Boraze cinayeti dosyası yeniden incelemeye alındı. 6 ay süren teknik takip ve çok sayıda kişiden alınan ifadeler sonucu, yaşlı kadının, torunları tarafından öldürüldüğü belirlendi.

TORUNU TUTUKLANDI

Düzenlenen operasyonla, Pembe Boraze'nin torunu Fadime Boraze ile gelini Songül Boraze (56) ve oğlu Faruk Boraze (55) gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden Fadime Boraze tutuklanarak, cezaevine konulurken, anne ve babası ise salıverildi.

TV PROGRAMINA KATILDILAR

Kamuoyunda 'Kesik baş cinayeti' diye de bilinen olayın ardından, şüphelilerinin, faili meçhul olayları araştıran bir televizyon programına da katıldığı belirlendi. Cinayete kurban giden Pempe Boraze'nin yapılan otopsisinde vücudunda 12 balta ve 6 bıçak darbesi olduğu tespit edildi.

TAHLİYESİNİ İSTEDİ

5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ikinci duruşmasında, tutuklu sanık Fadime Boraze ile öldürülen kadının kızı davacı Fedakar K. ve Mustafa B. ile avukatları hazır bulundu. Babaannesini öldürdüğü iddia edilen Fadime Boraze, üzerine atılı suçlamaları kabul etmeyerek beraatini istedi. Tutukluluk hali yönünden söz verilen 6 aydır cezaevinde bulunan sanık, "Yoruldum artık, tahliyemi ve beraatimi istiyorum" dedi.

Mahkeme heyeti verdiği ara kararla, sanık Fadime Boraze'nin tutukluluk halinin devamına ve 1 tanığın daha dinlenmesine karar vererek duruşmayı 14 Kasım'a erteledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kayseri 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (31)

VEDAT:

NİNEDE ŞİRET BİRİ OLABİLİR, ÖLDÜRÜLMESİ KESİNLİKLE REZALET ANCAK HEP ÖLENİN ÖLDÜĞÜ İÇİN HAKLI GÖRMEKTE DOĞRU DEĞİL . . . KAFASI KOPARILCAK ÇOK İNSAN VAR İÇİMİZDE

10
7
yanıtYanıtla
nurettın:

arabıstan versın belasını

yanıt0
yanıt0
Dürbünlü:

gümbür gümbür imansız bir nesil geliyor.

12
3
yanıtYanıtla
Niklaua:

Burdan böyle konuşması kolay tabi, can almak kolay değil. Allah bilir ne yaptıda kızın canına tak deyip gözü döndü

1
13
yanıtYanıtla
Emekli48:

Babaanne torununu küçükken ayağında uyusun diye çok sallamıştır. Torunun yaptığına bak. Nesil imansız yetişince olacağı bu.

13
1
yanıtYanıtla
jjjl:

yorulmuşmuş manyak mıdır nedir?

12
1
yanıtYanıtla
balkes:

6 yıldan beri davayı sonuçlandıramazsan sana her şeyi derler. Adalet hızlı olmalı rezillik diz boyu

12
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

idammmmmmmmmmmm yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

9
2
yanıtYanıtla
ısparta lı boksör. piskolok:

yorulmuş nerde o yağlı urgaaaan

10
1
yanıtYanıtla
Ömer FARUK:

12 balta 6 bıçak darbesi de nedir bu ne vahşet. .

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title