Haberler

MUĞLA BABA VE OĞLUNUN KATİL ZANLISI ARANIYOR

Güncelleme:

MUĞLA'nın Menteşe ilçesinde Erol Atmaca (55) ile oğlu Emre Yiğit Atmaca'yı (29) av tüfeğiyle vurularak öldürdükten sonra kayıplara karışan zanlı Menduh D.'nin yakalanması için jandarma ile komando ekipleri, iz takip köpeği ve drone ile dağlarda arama yapıyor.

Zeytinköy Mahallesi Gökçebelen mevkiinde meydana gelen olayda; Menduh D. ile Erol Atmaca ve oğlu Emre Yiğit Atmaca arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Menduh D., av tüfeğiyle baba ve oğluna ateş etti. Vücutlarının çeşitli yerlerine yaralanan baba ve oğlu, kanlar içinde yere yığıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık personelinin yaptığı kontrolde Erol Atmaca ve oğlu Emre Yiğit Atmaca'nın yaşamını yitirdiği belirlendi. Baba ve oğlunun cansız bedenleri, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayın ardından cinayetle bağlantısı olduğu değerlendirilen zanlının arkadaşı Mehmet D. ise Gazeller Mahallesi'nde gözaltına alındı.

Öte yandan Muğla İl ve Menteşe İlçe Jandarma Komutanlıklarında görevli 100 personel ile komandolar, iz takip köpekleri ve drone ile ormanlık alanda, Menduh D.'nin yakalanması için seferber oldu. Metruk binalar, barakalar, mağaralar ve saklanabileceği tüm alanlar didik aranıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Jandarma Hisarcık Menteşe Muğla Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title