Haberler

Baba Parasız Kalınca Bebeğini Sattı, Olayı Fark Eden Dede Torununu Kurtardı

Güncelleme:

Çin'de parasız kalan ve iki çocuğuna bakmaktan bunalan baba, 15 aylık bebeğini internet üzerinden sattı. Durumu fark eden büyükbaba sayesinde çocuk kurtarılırken, dede-torunun buluşması duygusal anlara sahne oldu.

Çin'de babası tarafından 4 bin 200 sterlin (yaklaşık 22 bin TL) satılan 15 aylık çocuk, büyükbabası tarafından kurtarıldı. Buluşma anında yaşlı adamın gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

BABASI İNTERNETTEN SATTI

Zheng Zheng isimli bebek, 22 yaşındaki babası tarafından internetten satıldı. Bebeği bulan polis, talihsiz çocuğu büyükbabasına teslim etti. O anlar duygusal sahnelerin yaşanmasına sebep oldu.

PARASIZLIĞA ÖFKELENİP SATMIŞ

Bebeğini satan babanın evde iki oğluna bakmak zorunda kaldığı için bunaldığı ve para kazanamadığı için de öfkelenerek oğlunu satmaya karar verdiği öğrenildi. Babası tarafından evinden 124 mil uzaklıktaki Jinan'a, yeni ailesine teslim edilen çocuk bir süre burada yaşadı.

BÜYÜKBABA FARK EDİNCE SOLUĞU POLİSTE ALDI

Büyükbaba, Ay yeni yılını kutlamak için Tengzhou'ya dönünce torunlarından birinin olmadığını fark edince oğlunu sorgulayıp gerçeği öğrendi. Olayı polise bildiren büyükbaba, talihsiz çocuğun kısa sürede bulunmasını sağladı.

Polis kısa süre içerisinde çocuğu bulup büyükbabasına teslim ederken, baba ve çocuğu satın alan aile çocuk kaçakçılığı suçlamasıyla hakim karşısına çıkacak.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Çin Halk Cumhuriyeti Mola 3.Sayfa Komik - İlginç Dünya Haberler

500

Yorumlar (6)

NİSAN:

Bakamayacağın çocuğu neden dünyaya getiriyorsun onu yapmadan düşünecektin bakabilirmiyim diye mercimek beyinli çinli

11
4
yanıtYanıtla
cosmos:

ben çocuklarımın bir parçasını bana dünyayı verseniz kabul etmem onunla aç yaşar oğlumla çocuğumla kızımla ölürüm aynı mezara girerim yine vermem Allah bana onu vereyim diye vermemiş sahip çık diye vermiş zaten cenneti öyle kazanacağız

11
0
yanıtYanıtla
ttt:

Vay bee cennet kazanma yoluna bak hele.ezbere konuşmakta üzerinize yok, hoşgörü, çiçek böcek, sevelim sevilelim, saygı duyalım hee başka?......önce yaradılış gayen ne onu öğren...

yanıt0
yanıt8
cinare:

Hasta manyak

4
2
yanıtYanıtla
Cahiliye Abrahamoviç:

Çocuklarınızı satmayın. Yanlış yaparsınız. Onları sevin.

4
0
yanıtYanıtla
Bozoklu Haluk:

TTT denilen yorumcu sendeki çinlisin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title