Haberler

Baba ile Üvey Oğul Arasında Silahlı Kavga: 2 Ölü, 1 Yaralı

Aydın'da bir kişi, üvey oğlu ve arkadaşını silahla vurduktan sonra son kurşunu kendine sıktı.

Aydın'da bir kişi, üvey oğlu ve arkadaşını silahla vurduktan sonra son kurşunu kendine sıktı. Olaya baba ve üvey oğlu hayatını kaybederken, diğer şahıs ağır yaralandı.

Olay, bugün saat 16.00 sıralarında Aydın merkez 1. Sanayi Sitesi 236 Sokak numara 10 adresinde bulunan Hisar Mermer adlı işyerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; anneannesiyle birlikte yaşayan Emrah Karataş (25) ile üvey babası Zafer Tuncay (39) henüz belirlenemeyen bir nedenle telefonda tartıştı. Tartışmanın ardından öfkeyle telefonu kapatan Karataş, arkadaşı İsa Akdoğanoğlu (23) ile birlikte üvey babasının iş yerine gitti. Torununun başını belaya sokmasından endişelenen anneanne Fesile Aktaş, 155 Polis İmdat hattını arayarak torununun üvey babasıyla kavga edebileceğini ihbar etti.

Kısa süre sonra olay yerine gelen polis ekipleri, elindeki bıçakla işyerine girmeye çalışan Emrah Karataş'ı durdurmaya çalıştı. Polislerin elinden kurtulmaya çalışan Karataş ve arkadaşı, Pazar günü olması nedeniyle kepengin sadece bir bölümü açık olan işyerine girdi. İşyerinin ikinci katındaki ofisinde elindeki silahla üvey oğlunu beklemekte olan Tuncay, rastgele ateş etmeye başladı. Vücuduna çok sayıda kurşun isabet eden Karataş, olay yerinde yaşamını yitirirken; başı ve göğsünden yaralanan Akdoğanoğlu ağır yaralandı.

SON KURŞUNU KENDİNE SIKTI

Üvey oğlunu öldüren ve oğlunun arkadaşını da ağır yaralayan Tuncay, olaya müdahale eden polis ekiplerine de rastgele ateş etti. Tuncay daha sonra, son kurşunu kendi başına sıkarak yaşamına son verdi.

Olayda yaralanan Akdoğanoğlu, ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Tedavisi süren Akdoğanoğlu'nun hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Damadının işyerine gelen ve 155'i ayarak polisten yardım isteyen babaanne ile Tuncay'ın kardeşleri sinir krizleri geçirdi. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, işyeri içerisinde ve çevresinde delilleri topladı.

BABASINI SONKEZ GÖRMEK İSTEDİ

Babasıyla üvey ağabeyinin kavga ettiğini öğrenir öğrenmez babasının işyerine gelen Tuncay'ın büyük oğlu Ali, babasının öldüğünü öğrenince büyük bir şok yaşadı. Feryat ederek amcasına sarılan acılı evlat, "Amca ne olur doğruyu söyle. Babamı kim vurdu? Ben babamsın yaşayamam. Bırakın beni ölmek istiyorum. Babam olmadan bana kim sahip çıkacak" diyerek feryat etti.

Olayda hayatını kaybeden Tuncay ve Karataş'ın cesetleri, yapılan inlemenin ardından otopsi için morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karataş Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title