Haberler

Azra Akın Güzelliğiyle Büyüleyecek

Güncelleme:

2002 Dünya güzelimiz Azra Akın, Pepsi'nin yaz kampanyası için Kilyos sahillerinde kamera karşısına geçti.

Pepsi'nin yeni reklam filminde giydiği beyaz elbisesiyle adeta peri masallarındaki prensesleri andıran Azra Akın, duru güzelliğiyle herkesi büyüleyecek. Keyifli bir ekiple neşeli anların yaşandığı reklam çekimlerinde Akın, sıcak havaya rağmen Kilyos sahilinin tadını çıkarmayı ihmal etmedi. Zaman zaman senaryoya doğaçlamalarıyla farklı yorumlar katan Azra Akın oyunculuğunu da gözler önüne sermiş oldu. Denizin içerisinde kendisi için özel hazırlanan etrafı beyaz tüllerle çevrili çardakta keyif dolu dakikalar yaşayan Akın, denizin ve güneşin keyfini çıkardı.

Pepsi'nin günlük 12.00-18.00 saatleri arasında konuşma hediye ettiği yeni kampanyasının reklam filminin yönetmenliğini Umut Aral üstlenirken, çekimler Kilyos sahilinde Solar Beach'de yapıldı. Tüm gün süren çekimlerde Azra Akın kimi zaman set ekibiyle de şakalaşmayı ihmal etmedi.

Set ekibi ve reklamda rol alan oyuncular sıcak altında ter dökerken; serinlemek için yine imdatlarına bol bol içtikleri buz gibi Pepsi'ler yetişti. Azra Akın set aralarında kendi görüntülerini izlemeyi ve setteki arkadaşlarıyla sohbet etmeyi ihmal etmedi. Sıcak dolayısıyla sık sık makyajı yenilen Akın reklam filmi ile ilgili şunları söyledi : " Ben gerçekten yaptığım işi tam hakkını vererek yapmayı seviyorum. Bu yüzden saatlerdir çekim ekibiyle birlikte yoğun bir çalışma temposu içindeyiz. Önümüzde saatlerdir masmavi bir deniz uzanıyor ama biz işimizin başındayız ve sadece uzaktan bakmakla yetiniyoruz. Umarım çekimleri en iyi şekilde tamamlarız."

Kaynak: Bültenler / Magazin

Azra Akın Pepsi Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title