Haberler

Aziziye Termal Tesisleri Ekspomed 2010 Fuarı'nda Tanıtıldı

İstanbul Beylikdüzü'nde Açılan Ekspomed 2010 Fuarı'nda Erzurum'un Aziziye İlçe Belediyesi Termal Tesislerinin Tanıtımının Yapıldığı Bildirildi

İstanbul Beylikdüzü'nde açılan EKSPOMED 2010 Fuarı'nda Erzurum'un Aziziye ilçe Belediyesi Termal Tesislerinin tanıtımının yapıldığı bildirildi.

Aziziye Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, fuara kurulan Aziziye Termal Tesisleri standını, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, İstanbul Vali Yardımcısı Ahmet Aydın, Denizli Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Nihat Tosun, Atatürk Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Erzurum Sağlık Müdürü Doç. Dr. Serhat Vançelik, Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Fazlı Erdoğan, Rektör Yardımcıları ve AK Parti Erzurum Milletvekili Muzaffer Gülyurt'un ziyaret ettiği belirtildi.

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, ilçenin termal turizm değerlerini tanıtmak ve yatırımcıları bölgeye çekmek amacıyla EKSPOMED 2010 Fuarı'na katıldıklarını bildirdi.

Fuarda kurdukları stantta, ilçedeki şifalı suların özellikleri, termal tesislerde sunulan hizmet çeşitliliği ve ilçenin yatırım alanları ile ilgili ziyaretçilere bilgiler verdiklerini kaydeden Cengiz, şöyle devam etti:

'2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları ile birlikte Erzurum ulusal ve uluslararası bir marka değer haline gelecek. Şehrimizin değerlerini, potansiyellerini, tabi ve doğal güzelliklerini ulusal ve uluslararası fuarlarda tanıtarak, ilimizin ve ilçemizin cazibe merkezi haline gelmesi için çalışıyoruz. İlçemizde modern bir tesis ve altın değerinde şifalı sular bulunmasına karşın, maalesef bugüne kadar özlenen kalkınma hamlesi gerçekleşememiştir.'

(AYZ-AKS-NÖZ) - ERZURUM

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title