Haberler

    Aziz Yıldırım Yüzlerine Bakmadı!

    Güncelleme:

    Süper Lig'in 28. haftasında Torku Konyaspor deplasmanına konuk olan ve sahadan 2-1 yenik ayrılan Fenerbahçe'de, takımla birlikte Konya'ya gelerek maçı izleyen başkan Aziz Yıldırım, maç sonrasında futbolculara tavrını koydu.

    YÜZLERİNE BİLE BAKMADI

    Torku Konyaspor yenilgisi sonrası futbolcuların ağızlarını bıçak açmazken, takımı zorlu deplasmanda yalnız bırakmayan Başkan Aziz Yıldırım da üzgündü. Yıldırım, futbolcuların maç sonu yüzlerine bile bakmadı. Bu tarz karşılaşmalar sonrası soyunma odasına giren ve sert söylemlerde bulunan Yıldırım, bu kez havalimanının yolunu tuttu.

    Burada da futbolcular ile bir araya gelmeyen Yıldırım, Mahmut Uslu ve Ali Yıldırım ile konuştu.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Torku Konyaspor Aziz Yıldırım Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (21)

    BOZKURT:

    aziz başkan sen gitme teknik direktörü gönder sen oldukça bir GS bir bjk şampiyon oluyor sende 3 4 yılda bir olup başarı sayıyorsun birsürü adam aldın sezonu kupasız kapatacaksın ezik :-)))

    19
    5
    yanıtYanıtla
    mööö:

    ne onusuyon lan mal

    yanıt2
    yanıt4
    özfb li:

    futbolcular utanmalı, konyada ''''konyalım yürü'''' antalyada nuri alço repliği çaldıran futbolcuların yüzleri kızarmalı. . . yazıklar olsun ey aziz başkan yüzüne bakamayacağın futbolculara ne demeye milyar dolarlar veriyosun, at gitsin. .

    8
    0
    yanıtYanıtla
    realite:

    bu takımın olmazsa olması v. persidir. . sıradan şenol hoca tank gibi olan gomezi kazanırken bu ucube hoca v. persiyi küstürdü. . adam 60 dk mı çıkacam 70 ci dkka mı çıkacam diye düşünmekten kendini veremedi mental olarak v. persiyi bitirdi. . halbuki ona çık oyna sen benimiçin 1 numarasın sen çıkayım diyene ben seni çıkarmyacam demesi lazımdı. v. persie bu takıma hava veren karizmadır, pas geldide atmadımı. . . bence sorun v. perside değil, ruhsuz josef-nani ve ribasta, layloy lomlar. . perira maalesef sıfır.

    5
    2
    yanıtYanıtla
    SON KALE FENERBAHÇE:

    TAYYİPLER GELİP GEÇİCİDİR. DEVLETLERİ TAYYİPLER DEĞİL ORDULAR KORUR. . . ORDUMUZA, ASKERİMİZE SAHİP ÇIKALIM. . ORDULARI DAĞILAN AFGANİSTAN´IN, IRAK´IN, LİBYA´NIN DURUMUNA DÜŞMEYELİM. . BU ÜLKE HEPİMİZİN. DİKDATÖRLERİN DEĞİL. Allah razı olsun, Mehmet Akif ERSOY ve Mustafa Kemal ATATÜRK´den. Onlar bu millete özgürlüğü tattırdılar, İSTİKLAL MARŞINI öğrettiler, ''Ya istiklal ya ölüm'' dediler ve eklediler; HAKKIDIR HAK´KA TAPAN MİLLETİMİN İSTİKLAL. . .

    4
    3
    yanıtYanıtla
    gıyaseddin keyhüsrev:

    doğru fener i yıkmak için gs, bjk, ts, konya vs. . elele ama bu fb. li futbolcular mankenler karması gibi oynarsa sonuç ancak 2. ve 3. lük olacak gibi. . inşallah olmaz. .

    3
    3
    yanıtYanıtla
    aykut adamdi tek bASINA:

    HACLI ITTIFAKI YAPILMIS FENERE KÖSTEK BESIKTASA DESTEK CÜMBÜR CEMAAT BEKONUN SAMPI OLMASI ICIN CALISIYORLAR

    2
    4
    yanıtYanıtla
    BŞK:

    fener bu senede şampiyon olamazsa bahane hazır. ivan bebek katletti bizi diyecekler.

    5
    1
    yanıtYanıtla
    inönü ve atatürk isimleri siliniyor:

    BEŞİKTAŞIN İNÖNÜ ADINI SİLDİK, BEŞİKTAŞ ARENA oldu. . Eğer Mehmet Ali AYDINLAR Fenerbahce başkanı olsaydı, Şükrü SARAÇOĞLU yerine FENERBAHÇE ARENA olacaktı.

    5
    1
    yanıtYanıtla
    realite:

    maalesef fb de övülen 2 oyuncuya bir bakalım biri topal diğeri volkan şen, topal sadece kesici, top tekniği sıfır topu oyuna sokma sıfır, hep yana ve geriye, volkana gelince bence sadece iyi bir yedek olur, son 20-25 dk oyuncusu(hamle), kendine güveni yok suratı alık alık, final paslarıının çoğunda saçmalıyor, iyi ama asla ilk 11 oyuncusu değil, yani düşünün övülen oyuncular buysa, sıradan bencil nani, sıfır josef, kazma alves, bitik ribası saymıyorum bile. defansta egemen gibi, ortafa emre gibiler lazım.

    4
    2
    yanıtYanıtla
    Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title