Haberler

Aziz Yıldırım, Yalova'da Pota Açılışına Katıldı

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü tarafından gerçekleştirilen "1907 Okul 1907 Pota Projesi" kapsamında Yalova’da yaptırılan 14 potanın açılışına katıldı.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü tarafından gerçekleştirilen "1907 Okul 1907 Pota Projesi" kapsamında Yalova'da yaptırılan 14 potanın açılışına katıldı.

Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü tarafından 81 ilde yaptırılacak olan 1907 potadan 14 tanesi Yalova'da yapıldı. Şehir merkezi ve ilçelerde yapılan bu potaları temsilen Şehit Osman Altınkuyu Anadolu Lisesi bahçesinde bir tören düzenledi. Potaların açılışına Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım da katıldı. Okula gelişinde Yalova Fenerbahçeliler Dernek Başkanı Nedim Güven, Okul Müdürü Sedat Oymak, YTSO Başkanı Tahsin Becan ve çok sayıda Fenerbahçe taraftarı tarafından karşılanan Yıldırım, büyük ilgi gördü. Öğrencilerin formalarını imzalayan ve gençlerle fotoğraf çektiren Yıldırım ardından pota açılış törenine geçti. Okul bahçesindeki potaları inceleyen Yıldırım, okulun basketbol takımının yaptığı maçı da ilgiyle izledi.

Vefa Salman'a kongre delege kartı verildi

Törenin ardından Yalova Fenerbahçeliler Derneği'ne geçen Aziz Yıldırım'ı Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman karşıladı. Dernekte Salman'dan bilgi alan Yıldırım, Fenerbahçe Kulübü üyesi olan başkana kongre delege kartını verdi. Dernekte Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Yalova Şube Başkanı Mustafa Ürkmez tarafından Yıldırım'a derneğin flaması hediye edildi. Flamayı almaktan gurur duyduğunu dile getiren Yıldırım, flamayı kulübün en güzel yerinde saklayacağını dile getirdi. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fenerbahçe Spor Kulübü Aziz Yıldırım Vefa Salman Yalova Spor Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
title