Haberler

    Aziz Yıldırım Transferleri Açıkladı

    Güncelleme:

    Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'nin transfer politikasını anlattı: "Bir tane yerli golcü alacağız, sonra transferi kapatacağız." dedi.

    Diego Ribas transferi F.Bahçeli taraftarları heyecanlandırdı, herkes şimdiden sezonun bir an önce başlamasını bekliyor. Elde kağıt kalem, Ribas'a göre kadrolar yapılıyor. Sağında kim oynar, solunda kim oynar? Diego'nun önünde santrfor kim olur? Akşam gazetesinden Alaattin Metin yazdı:

    "BAŞKA BOMBA VAR MI?
    Bütün bu hesaplar bir yana peki Süper Lig'in şampiyonu F.Bahçe, bu sezon transferin de şampiyonu olacak mı? Diego transferini başka bombalar da takip edecek mi? Öyle ya sezon biter bitmez ilk transfer yapıldı. Resmi transfer dönemi 10 Haziran'da başlayacak, 1 Eylül'de bitecek.

    BAŞKAN NET KONUŞTU

    1 Eylül'e kadar önümüzde uzun bir süre var. Herkesin merak ettiği bu soruyu dünkü Genel Kurul'da Başkan Aziz Yıldırım'a sordum. "Bir tane yerli golcü alacağız, sonra transferi kapatacağız" diye çok net bilgi verdi.

    MEVLÜT'LE TEMAS YOK

    Peki F.Bahçe'nin transfer edeceği o Türk golcü Mevlüt Erdinç mi? Hemen cevap vereyim, Mevlüt Erdinç ile şu ana kadar herhangi bir konuşma yok. Almanya, Hollanda veya İngiltere'den Türk asıllı bir golcü alınacak. Halil Altıntop'un transferi de söz konusu değil.

    VAN BASTE'NİN KEŞFİ BİLAL

    F.Bahçe'nin transfer edeceği Türk forvetler arasında Hollanda'nın Heerenveen kulübende forma giyen Bilal Başakçıoğlu (26 Mart 1995) ilk sırada yer alıyor. Marco van Basten'in keşfettiği Bilal, bu sezon 37 maçta 8 gol ve 10 asistlik performans sergiledi. 19 yaşındaki oyuncu Hollanda U18 ve U19 milli takımlarında da forma giydi. 

    NADİR BİR TÜRK

    İskoç Dundee'de forma giyen Nadir Çiftçi de adaylar arasında. Kayseri'de bekleneni veremeyen Nadir, İskoçya'da 40 maçta 17 gol ve 12 asistlik performans sergiledi."

    AKŞAM

     

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title