Haberler

Aziz Yıldırım, Taraftarlara Çağrıda Bulundu

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Beşiktaş'ı Kupadan Eleyeceklerini Söyleyerek, "Bu Maçı Fenerbahçe ve Onun Büyük Taraftarı Kazanacaktır. Beşiktaş, Yarın Oynayacağımız Maçla Türkiye Kupası'ndan Elenecektir" Diye Konuştu. Başkan Yıldırım, Ayrıca Sarı-lacivertli Taraftarlardan 90 Dakika Boyunca Takımlarını Desteklemesini İstedi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Beşiktaş'ı kupadan eleyeceklerini söyleyerek, "Bu maçı Fenerbahçe ve onun büyük taraftarı kazanacaktır. Beşiktaş, yarın oynayacağımız maçla Türkiye Kupası'ndan elenecektir" diye konuştu. Başkan Yıldırım, ayrıca Sarı-lacivertli taraftarlardan 90 dakika boyunca takımlarını desteklemesini istedi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yarın Beşiktaş ile oynayacakları Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı öncesi Sarı-lacivertli taraftarlara çağrıda bulundu. Kuruluşunun 100. yılında Beşiktaş'ı kupadan elemek için her bakımdan hazır olduklarını ifade eden Başkan Yıldırım, "Özellikle 100. yılımızı kutladığımız şu günlerde başından beri söylediğimiz şey, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün tüm branşlarında başarı yaşamaktır. Profesyonel futbol takımımız iki kupayı da alarak müzemize getirecektir.

Yarın yapacağımız maçla, rakibimizi kupadan eleyecek güçte ve kuvvetteyiz. Bu maçta tribünlerimizi dolduran taraftarlarımız 90. dakika süreyle desteklerini versinler, oyuncularımız varlıklarını sahada hissettirsinler. Türkiye Kupası hasreti için camimamıza bu yeter" dedi.

Fenerbahçe taraftarının yarınki maçın kazanılmasında en önemli etken olduğunu belirten Başkan Yıldırım, "Bugüne kadar kazandığımız maçlarda büyük Fenerbahçe taraftarının özellikle son sahamızda oynadığımız maçlardaki tutkulu tavırları takımımızı ateşlemeye devam ediyor. Ancak burada en önemli şey, yarın sahamızı dolduracak tüm taraftarlarımızın, takımlarına 90. dakikanın sonuna kadar destek vermesidir. Dolayısıyla maç bitene kadar oyuncularımızın hiçbirine ters tepki göstermemek gerekiyor. Çünkü bize

100. yılımızda başarıları getirecek olanlar da sahada ter tökecek aynı sporculardır" ifadelerini kullandı.

(İY-İY-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title