Haberler

    Aziz Yıldırım, Göztepe Maçıyla Stada Dönüyor

    Güncelleme:

    Aldığı cezalar nedeniyle maçları statta izleyemeyen Aziz Yıldırım, Göztepe maçıyla tribüne dönüyor.

    Sezonun ilk yarısında aldığı cezalar nedeniyle takımı statta izleyemeyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Göztepe maçıyla birlikte şeref tribünündeki yerini alacak.

    Deplasman maçlarında dahi takımı yalnız bırakmayıp, kamp yapılan otellerde maçları izleyen Yıldırım, bu kez statta oyunculara destek verecek.

    Cumartesi günü Ülker Stadı'ndaki kritik Göztepe mücadelesine taraftarların da büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Aziz Yıldırım Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (7)

    FENERLI-1:

    HADI AZIZ BASKAN EN BUYUK FENERBAHCE EN BUYUK BASKAN SENSIN CINCON ve 8JK-lar SENI CEKEMIYORLAR SENI BEYENMIYENLER 20 YIL ONCE BIR CAMURLU STATLARI HATIRLASINLAR EN AZINNAN

    5
    8
    yanıtYanıtla
    pardon:

    sahayı migros yaptı yani Koç

    yanıt0
    yanıt1
    KIRROO:

    SENDE BAŞAKŞEHİRE GİT AZİZ FENERBAHÇE TARAFTARI SENİ İSTEMİYOR UZAAA HADİ NAŞ..

    8
    3
    yanıtYanıtla
    gerçekler:

    Fener bahçe oldu fener bostan hala daha aziz de aziz. La şu fikretteki vizyonun 10 da 1 i var mı azizde sorarım ? Ne azerbaycanı biliyor ne çini biliyor ne malesya endonezya vs vizyon 0 fikrete bak forma satışı hersene düzenli 400bin olmuş yeni kreatif ürünler çıkıyor stadı akıllı teknoloji avrupada ses getiren projeleri var vs. azizse hala daha 3 temmuz da kaldı

    4
    5
    yanıtYanıtla
    aykut hoca büyüksün:

    ozan tufan ın yerine mi dönüyor

    7
    2
    yanıtYanıtla
    KUZEY ATEŞDAĞLI:

    Fenevliler yine kahredecek desenize,neyse Allah başka dert vermesin diyelim metin olun:))

    2
    4
    yanıtYanıtla
    FENEVBAHÇE:

    aziz yıldıvım şike yaptımı acaba bu maçta.

    1
    4
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title