Haberler

Aziz Yıldırım, Kaybettiği Seçim Sonrası İlk Kez Görüntülendi

Hafta sonu yapılan seçimleri kaybeden Aziz Yıldırım'ın emeklilik günleri ortaya çıktı. Yıldırım'ın neşeli tavırları dikkat çekti.

Fenerbahçe'nin hafta sonunda yapılan başkanlık seçiminde 20 yıllık başkan Aziz Yıldırım, başkan adayı Ali Koç ile girdiği yarışı kaybetmişti.

İlk sandıkların açılmasıyla birlikte stadı terk eden Yıldırım, seçim sonrası ilk kez görüntülendi.

EŞİ SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Aziz Yıldırım'ın eşi Gonca Yıldırım, sosyal medya hesabından eski başkanın videosunu paylaştı. Çocuğuyla görüntülenen Aziz Başkan'ın neşeli tavırları dikkat çekti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aziz Yıldırım Sosyal Medya Fenerbahçe Ali Koç Spor Haberler

500

Yorumlar (38)

ŞOGUN:

aziz yıldırıma yapılan medeniyetsizlik ve saygısızlıktır. adam hapis yattı fetöcülere yedirmemek için fenerbahçeyi. ayıptır ya

19
20
yanıtYanıtla
Bülent yılmazcan:

Büyük başkan emeklerin için çok teşekkürler. Siz Fenerbahçe’ye çok şeyler kazandırdınız. Bu taraftar sizi unutmayacak. Sizi seviyoruz. Yeni başkan Ali beye de başarılar dilerim.

27
12
yanıtYanıtla
aaaaaaaaaaaaa:

evet. . . . . hak etmediği kupalar vs. vs. .

yanıt4
yanıt1
KAAN:

AZİZ BAŞKAN SEN GÖNÜLLERİN BAŞKANISIN

12
7
yanıtYanıtla
yine mi adana diyen adam:

tesekkurler baskan.

8
9
yanıtYanıtla
Güneşli Günler:

Her için teşekkür ederiz sana ''EFSANE BAŞKAN'' Fenerbahçeye kattıkların için, emeğin için, 3 TEMMUZDAKİ DİK DURUŞUN İÇİN biz senin hep FENERBAHÇEMİZN yanında olmanı istiyorz. Sen olmazsan olmaz. ALİ KOÇ''A YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLİYORUM. . . . . . .

8
7
yanıtYanıtla
fırıldak fiko:

hah şöyle git emekliliğini kızınla geçir mutlu ol. . senden çok bişey istemiyoz düş Fenerin yakasından bize yeter bay ego :D

7
6
yanıtYanıtla
aaaaa:

feneri bilmem de futboldan şaibe biraz temizlendi. .

yanıt8
yanıt3
ld:

kim ne derse desin fb tarhin en büyük başkanı

5
7
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın.:

EMEKLİLİĞİN TADINI ÇIKAR BOŞVER AZİZ BAŞGAN GSLİLER SENİ HİÇ Bİ ZAMAN UNUTMAYACAK BAZEN ESSEN GÜRLESENDE SEVİMLİ Bİ ADAMDIN HAKKINI GSLİLERE DE HELAL ET AZİZ BAŞGAN SENİ SEVİYORUZ

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title