Haberler

Aziz Yıldırım'dan Ümit Karan Yalanlaması

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaraylı Ümit Karan ile Transfer Görüşmesi Yaptığı İddialarına Yanıt Verdi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaraylı Ümit Karan ile transfer görüşmesi yaptığı iddialarına yanıt verdi.

F.BAHÇE'DEN ADRIANO AÇIKLAMASI

Aziz Yıldırım, kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, şu görüşlere yer verdi:

"Galatasaray oyuncusu Ümit Karan ile Altunizade'deki ofisimde 2 saat süreyle görüştüğüm ve kendisine 'Galatasaray'a bonservis bedeli vermem, bu konuyu hallet gel' dediğim ve oyuncunun bu görüşmeden sonra kulübünde kalmasını tavsiye ettiğim iddia edilmektedir. Baştan sona uydurma bir senaryo ile kaleme alınan bu haberler gerçekleri yansıtmadığı gibi sözleşmesi devam eden bir oyuncunun aklını çelmek, öncelikle kulübüyle görüşmemek, asırlık Fenerbahçe Kulübü'nün transfer teamüllerine de aykırıdır. Altunizade'deki ofisimde gerçekleştirildiği belirtilen bu hayali görüşmeyi yayınlayan gazeteler, bu haberlerini ispat etmedikleri müddetçe haklarında hukuki girişimlerde bulunacağımı spor kamuoyuna bildiririm."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title