Haberler

    Fenerbahçe Seçimini Kaybeden Aziz Yıldırım, Sudan'a Gidiyor

    Güncelleme:

    Fenerbahçe seçimlerini kaybeden Aziz Yıldırım, bugün oy kullandıktan sonra Afrika ülkesi Sudan'a giderek tersane kuracak, bir süre orada kalacak.

    Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, işlerine odaklandı. Ali Koç'la girdiği seçim yarışmasında, "Ben kaybedersem F.Bahçe kaybeder ama ben kazanırım. İşlerimi ihmal ettim. Hızlı bir şekilde işlerime dönerim" açıklaması yapmıştı. Yıldırım seçimi kaybettikten sonra gerçekten işlerine ağırlık vermeye başladı. Önce ailesine zaman ayıran ve kızı Yaz'la bir görüntüsü sosyal medyada paylaşılan Yıldırım'ın neler yaptığı merak konusuydu. Yıldırım'ın, dev bir yatırım için bugün düğmeye basacağı ve hücum botu üretimi işine gireceği öğrenildi.

    F.BAHÇE'Yİ DE TAKİP EDİYOR

    Yıldırım, ülkemiz adına hücum botu üretecek. Bugün yapılacak seçimlerde oyunu kullanacak Aziz Yıldırım, zaman kaybetmeden Sudan'ın yolunu tutacak. Hücum botu üretimi için tersane kuracak olan Yıldırım, Sudan'da bazı önemli anlaşmalar yapacak. Yıldırım, böylece dev projesinin ilk startını resmen vermiş olacak.

    Aziz Yıldırım, iş hayatında yaptığı üretimlerle Türk Silahlı Kuvvetleri'ne önemli hizmetlerde bulunmuştu. Yıldırım'ın F.Bahçe'de yaşanan gelişmeleri de yakından takip ettiği ve camianın önde gelen isimleriyle fikir alışverişi yaptığı da öğrenildi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Aziz Yıldırım Fenerbahçe Ali Koç Sudan Spor Haberler

    500

    Yorumlar (19)

    seyfi:

    bizim halkimiz insanlarin emegini hice sayiyorlar bir emegine karsi saygi bile dymuyorlar ne fotboldan analrim nede fenerbahceliyim haberlerde ne okuduysam odur bu adama yilarca emek verdi iyi veya kötu ne olursa olsun hemen atalim kapi önune derler yazik kendinize yazik bu adama birsey olmaz olan kötu dusunceli olanlara olur

    14
    23
    yanıtYanıtla
    kardeşim bravo:

    Bu yorum gerçeklerin yansımasıdır. Ülkemizin acı gerçeği.

    yanıt0
    yanıt0
    Adınızı Yazın:

    tanrı uludur diye ezan okutan chp ye selam olsun dinsiz adama devlet verilmez benim cumhurbaşkanım kuranıyla ezanıyla allahıyla resülüyle bu vatana hizmet etmeye amade içerden dışardan her taraftan saldırılan sayın recep tayyip erdogan tıpkı 1 dünya savaşında yedi düvelle savaşan osmanlı gibi sürekli kumpas içten çökertme girişimleri darbelerle mücadele ediyor inşallah çürük iplige elma dizenler kazanmaz

    12
    19
    yanıtYanıtla
    Vater:

    Aziz bey Mekke’ye yerleşseydi ,,daha münasip olurdu,hem hacı aziz olurdu.

    16
    4
    yanıtYanıtla
    ADIMDAN SANANE:

    sende VATiKAN`A yerleş. PAPAZ OL.

    yanıt0
    yanıt3
    BOSS:

    Defol git breee git Artık yeter yeter yeterrrrrrrrrrrrrrrrrr.

    5
    11
    yanıtYanıtla
    ŞK:

    TEMELLİ GELME

    9
    5
    yanıtYanıtla
    Fenevbahçe:

    Alex fenerin bir değeriydi siz acımadan bunca emeğine başarısına rağmen gönderdiniz alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste

    5
    6
    yanıtYanıtla
    DÜRÜST OLUN VAN LI YIM:

    NEDEN TÜRKİYE DEĞİLDE YUR DIŞI YATIRIMARINIZI VATANA YAPIN

    8
    3
    yanıtYanıtla
    FUTBOLSEVER:

    SEN KiMSEYE BiAT ETMEDiN, BUDA ONLARA DERT OLSUN.

    10
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title