Haberler

Aziz Yıldırım'dan 'Selfıe' Pozu

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, teknik direktör Ersun Yanal, futbolcular Emre Belözoğlu, Volkan Demirel, Mehmet Topuz ve Dirk Kuyt bu akşam yemekte bir araya geldiler.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, teknik direktör Ersun Yanal, futbolcular Emre Belözoğlu, Volkan Demirel, Mehmet Topuz ve Dirk Kuyt bu akşam yemekte bir araya geldiler. Sarı-lacivertliler, yemeğin ardından selfie pozu çektiler.

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda oynanacak Galatasaray derbisi öncesinde Fenerbahçe'de başkan Aziz Yıldırım, teknik direktör Ersun Yanal ve kaptanlardan Emre Belözoğlu, Volkan Demirel, Mehmet Topuz ve Dirk Kuyt birlikte moral yemeği yediler. Sarı-lacivertliler, Çengelköy'de bir restaurantta yenen yemeğin ardından, başkan Aziz Yıldırım ile birlikte çekilen selfie pozu ile geceyi noktaladılar.

Öte yandan sarı-lacivertlilerin, yemekte Galatasaray derbisi ile ilgili konuştukları ifade edildi. Yıldırım'ın futbolculardan kendilerine yakışır bir futbol ortaya koymalarını istediği, futbolcuların da kendisine söz verdiği bildirildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Volkan Demirel Emre Belözoğlu Aziz Yıldırım Ersun Yanal Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title