Haberler

Aziz Yıldırım Çorlu Fenerbahçeliler Derneği'ni Açtı

Çorlu Fenerbahçeliler Derneği'nin 200 bin dolar harcanarak yapılan yeni binası Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırımın katıldığı törenle açıldı.

Çorlu Fenerbahçeliler Derneği'nin 200 bin dolar harcanarak yapılan yeni binası Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırımın katıldığı törenle açıldı. Açılışta konuşan Başkan Aziz Yıldırım 3 Temmuz sürecinden bu yana kendisine destek veren taraftarlara teşekkür etti.

Çorlu Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulunca yaptırılan yeni dernek binasının açılışını yapmak üzere Çorlu'ya gelen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım Çorlu'da sevgi seli ile karşılandı. Kurdele kesim törenin ardından dernek binasını inceleyen Başkan Aziz Yıldırım daha sonra balkonA çıkarak taraftarlara seslendi. Dün gece çok hastalandığını ancak söz verdiği için güçlükle de olsa açılışa geldiğini belirten Başkan Aziz Yıldırım, "Buranın projesini ben içerdeyken Metris de istirahat ederken getirdiler. İnceleme fırsatım oldu. Çok beğendim arkadaşlarıma açılışında bulunmak istediğimi söyledim. Bugünde aranızdayım, emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi.

Konuşması dernek binası önünde toplanan yüzlerce taraftar tarafından sık sık sloganlarla kesilen Başkan Aziz Yıldırım daha sonra sözü Asbaşkan Mithat Yenigün'e verdi. Asbaşkan Yenigün de Fenerbahçe'nin Türkiye'nin tamamı ve yurt dışında temsilcilikleri bulunan Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütü olduğunu söyledi.

Konuşmasının ardından bir süre daha dernek binasında kalarak yöneticiler ve protokol mensupları ile sohbet eden Aziz Yıldırım özellikle çocukların ilgi odağı oldu.

Çocukların taleplerini geri çevirmeyen başkan Yıldırım kendisine uzatılan formaları tek tek imzaladı. Yanına gelerek imza isteyen bir kız çocuğunun formasının orijinal olmadığını fark eden Yıldırım, 'Orijinal değil bu. Nereden aldın? Seni kandırmışlar' dedi, çocuğun, 'Pazardan aldım' cevabı üzerine Yıldırım, 'İmzalamazdım ama seni kırmayayım imzalayayım' diyerek isteğini geri çevirmedi.

Halı sahada Fenerbahçeliler Derneği Futbol Okulu öğrencileri ile hatıra fotoğrafı çektiren Aziz Yıldırım çocukların ısrarı üzerine penaltı atışlarını izledi.

Halı sahada maç yapan bir grup ile de fotoğraf çektiren başkan Aziz Yıldırım takımda yer alan Galatasaray formalı futbolcuyu da, 'utanma sende gel' diyerek takıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Aziz Yıldırım Çorlu Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title