Haberler

Aziz Yıldırım: Bir Daha Adaylık İçin Fenerbahçe'nin Kapısından Geçmem

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, CNN Türk'te katıldığı bir programda açıklamalar yaptı.

İşte Aziz Yıldırım'ın açıklamaları:

" Fenerbahçe'nin hakkını gasp edenlerle hesaplaşılması lazım. Alacaklarımızı tahsil etmezsek, bu olaylar tekrar gündeme gelecektir. Haklarımızı geri aldıktan sonra bu davadan haklı şekilde, Fenerbahçe'nin temiz olduğunu tarihimiz boyunca söyleyeceğiz. Ben bunları yapmak için yeniden aday oluyorum. Yargıtay kararı çıkınca biz bütün mahkemeleri açarız, ve bizim Fenerbahçe hayatımız biter. Bir daha da adaylık için Fenerbahçe'nin kapısından geçmem.

"BE BU DAVANIN EN BÜYÜK AKTÖRÜYÜM"

20 yıllık başkanlık benim için onur, mirastır. Kongre üyelerinden tek bir isteğim, bize bir defa daha şans verin. Ben bu davanın en büyük aktörüyüm.

Davayı ürkmeden, korkmadan sonuna kadar takip etmek lazım. Hem hesap soracağız, hem de içeride ve dışarıda sportif başarıyı elde etmek için her şeyi yapacağız. Taraftarlarımızı heyecanlandırmak için ne gerekirse, transfer de dahil, onu da yapacağız.

Kumpas davasında biz yalnız kaldık. Silivri'ye sadece bizler gidip geliyoruz. Bu davayı ürkmeden, korkmadan sonuna kadar takip etmek gerekiyor. Hem hesap soracağız hem de içeride dışarıda sportif başarı için her türlü şeyi yapacağız. Taraftarı heyecanlandıracak futbol için tüm transferleri yapacağız.

"HESAP SORMAK İÇİN HER ŞEYİ YAPACAĞIM"

Yargıtay kararı çıkacaktır, çıkmazsa arkadaşlara bırakır giderim. Ama 3 yılı tamamlayacağım, hesap sormak için her şeyi yapacağım.

Bu benim son kongrem, bir daha aday olmayacağım. Bu dönemden sonra Yargıtay'dan istediğimizi alamazsak da aday olmayacağım.

Türk futbolunu yeniden organize etmezsek, bizim için her şey tesadüf. 2000 yılında söylediğim söz geçerli olacaktır. Bütçeyi 200-250 milyonlara çıkarırsak, Avrupa'da başarılı olabilecek seviyeye geliriz. 2011'de gelmiştik ama 3 Temmuz'u yaptılar.

Galatasaray maçında hakem hatası olmasaydı, bugün şampiyon bir takımın başkanı olarak sizinle konuşacaktım ama müsaade etmediler, engellediler.

Altyapının başına, Dünya Kupası bittikten sonra gelecek kişi sistemi çalıştıracak.

"FENERBAHÇE'NİN 400 MİLYON EURO BORCU VAR"

Basketbolun bütçesi 30 milyon Euro. Artı vergi, artı şampiyon olursa ödediğimiz bedeller var. CSKA'nın bedeli 45 milyon Euro. Real Madrid 40-45 milyon Euro. Yunan takımları bizden daha düşük. Geri kalan takımların bütçeleri bizden aşağıda. Bütçenin yüksek olması demek, iyi sporcularla güçlü kadro oluşturmak demektir. 4 sene bütçemizi 25'ten 30'lara çıkardık. Diğer bütün takımların bütçeleri bizden aşağıda. Antenörünüz Fenerbahçe'ye gelmeden Avrupa'da 8 kere şampiyon olmuş. Futbolda böyle bir adam var mı? Avrupa'da 8 kez şampiyon olan?

Zidane'ı bugün getirmeye kalksanız 15 milyon Euro. Onun yöneteceği takımdaki oyuncuların değeri en az onun kadar olacaktır. Ona da bütçe yetmez. Fenerbahçe'nin 400 milyon Euro borcu var. Benim almış olduğum, Fenerbahçe'ye kazandırdığımız gayrımenkuller var. Geldiğimizde Fenerbahçe'nin 1 metrekare tapusu yoktu. Bunların değeri 300 milyon Euro. Malını satarsanız, 100 milyon Euro borcunuz kalır. 100 milyon Euro'yu Fenerabahçe her zaman öder. 2 kez UEFA'ya gidemedik. 2 milyon Euro bize olan vereceklerini ödemediler. Bunları tahsil edeceğiz. Bunları aldığınız vakit borç sıfırlarnız. Hisse senetlerinden kayıplarımız için devlet ile uzlaşmaya çalışacağız. Uzlaşmazsak dava açacağız ve hak ettiğimizi alacağız."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aziz Yıldırım Fenerbahçe Yargıtay Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (47)

GURBETCİ GALATASARAYLI:

Sayın başkan, siz kör ve sağırmı oldunuz. Bu saatten sonra Fenerbahçe yi şampiyonlar liginde şampiyon bile yapsanız, taraftar istemiyor sizi. Fenerbahçeye ve Türk futboluna zarar veriyorsunuz. Kendiniz cekilmesini bilinki, en azından saygı görürsünüz. Şuda bir gerçek ki, Fenerbahceye çok büyük hizmetler verdiniz. Yeter artık. . . .

22
3
yanıtYanıtla
FENERRRR:

Sayın Başkan yanındayız, gerçek FB li olmayan senin değerini bilmez, utanın Türk Futboluna ve Büyük FB''ye bu kadar hizmet etmiş bir insan hakkında yazdıklarınız için.

5
12
yanıtYanıtla
s.ş:

ali koç başkan fenerbahce şampiyon

13
2
yanıtYanıtla
TARAFTAR:

AZİZZZZZ AĞLAMAAAAAAAAA. FETÖYÜ BAHANE EDİP DUYGU SÖMÜRÜSÜ YAPMA. BU SON ÇIRPINIŞLARIN. TARAFTAR ARTIK ŞAMPİYONLUK İSTİYOR. HER KURUMLA KAVGA EDEN BAŞKAN DEĞİL.

13
0
yanıtYanıtla
TARAFTAR:

BU ADAMIN SAMİMİYETİ BU İŞTE. BAŞKANLIĞI BIRAKINCA FENERİN KAPISININ ÖNÜNDEN GEÇMEYECEKMİŞ. HANİ HAYATIN FENERBAHÇEYDİ. O OLMADAN YAŞAYAMAZDIN. İŞİN BİTENE KADAR DEMEKKİ :))

9
3
yanıtYanıtla
İZLEYİCİ:

BAŞKANLIK İÇİN GEÇMEM DİYOR İYİ OKU

yanıt2
yanıt0
suriyeli:

fb bıkmadımı bu baskandan

9
3
yanıtYanıtla
Ezik başkan:

Ölene kadar aday olursun sen hadi oradan

9
3
yanıtYanıtla
Kalafatçı:

Ya sen nasıl bir tipmişsin ya!yargıtay kararı sonuçlandı zaten.şimdi mahsus tazminat davası açıyorsun onun sonuçlanması 6 sene;zaten sen ozamana kadar ölürsün.başarısızlıklarını daha hangi yalanlarla örtersin acaba.cincon lar sen gitme diye kurban kesicekler nerdeyse.ben böyle zenginliğe isyan ediyorum niye mi Cenabı Hak Sevgili dayın sayesinde senin gibi bidon birini zengin etmiş.yoksa sen kaldırım mühendisi bile olamazdın.Bi git artık Allah alsın seni!

8
2
yanıtYanıtla
Beyin:

Yani FB Başkanı kalkanım olmazsa beni mahkemede yerler demek istiyo

8
2
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title