Haberler

Aziz Yıldırım 19.07 Fest Etkinliğine Katıldı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Dünya Fenerbahçeliler Günü'nü Caddebostan'da düzenlenen "19.07 Fest" adlı etkinliğine katıldı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Dünya Fenerbahçeliler Günü'nü Caddebostan'da düzenlenen "19.07 Fest" adlı etkinliğine katıldı.

Şike davasında yaklaşık 1 yıl cezaevinde kalan ve son olarak şikeden hüküm giyerek cezaevinden salıverilen Aziz Yıldırım, etkinlikte önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım, bir süre imza dağıttıktan sonra sahneye çıktı ve taraftara seslendi. Aziz Yıldırım, taraftarların Fenerbahçeliler gününü kutlayarak, "Maltepe cezaevinde Fenerbahçe için yatan Hasan Bilal kardeşlerime de buradan selam olsun diyorum. Uzun bir aradan sonra sizlerle olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yaşanan bu süreçte en büyük gücümüz daima sizler oldunuz. Bizler sizin sayenizde Fenerbahçe yolunda, asla yalnız yürümedik. Silivri'de, Çağlayan'da, Avrasya Maratonu'nda, Topuk Yaylası'nda, Bağdat Caddesi'nde, yılbaşında, Babalar gününde Metris'te bayrağımızı gururla taşıdınız, renklerimize sahip çıktınız. Bizlerin saygınlığı, gururu ve en önemlisi özgürlüğümüz oldunuz. Şimdi artık ileriye çok daha ileriye bakmanın zamanıdır. Size söz veriyorum; ömrüm yettiğince Fenerbahçe nerede olursa olsun orada olacağım. Yeni başlayacak Ramazan günlerinize de kutluyorum. Daha önümüzde çok zaman var, çok şeyler konuşacağım ama bu akşam yeri ve zamanı değil, zamanı geldiğinde şunu bilin ki başkan neden susuyor demeyeceksiniz. Her şeyin zamanı var, biraz bekleyin. Hem şahsım adına, hem de arkadaşlarım adına Metris'teki günlerimizdeki desteklerini hiçbir zaman unutmayacağız. Allah sizden razı olsun" açıklamasında bulundu.

Sarı-lacivertlileri bir araya getiren festivalde birçok sanatçı sahne alırken, alanı dolduran taraftarlar, takımları ve başkan Aziz Yıldırım lehine sık sık tezahüratta bulundu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Aziz Yıldırım Caddebostan Maltepe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title