Haberler

Aziz Kocaoğlu'nun Acı Günü

Tokat'ın Erbaa ilçesinde, sabah saatlerinde evinde yaşlılığa bağlı olarak hayatını kaybeden İhsan Kocaoğlu'nun (96) cenazesi, Erbaa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Acı haberi alan oğlu İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yola çıktı. Cenazenin yarın Erbaa ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi.

Aziz Kocaoğlu, memleketi Erbaa'da yaşayan babası ve annesini görmek için sık sık ilçeye geliyordu. Baba Kocaoğlu, oğlu ile buluşmasında duygularını dile getirerek iftihar ettiğini söylemişti. Aziz Kocaoğlu ise babasının belediye başkanı olmasının küçük yaşta kendisinin de belediyecilikle tanışmasına vesile olduğunu söylemişti.

İHSAN KOCAOĞLU'NUN İSMİ ERBAA'DA YAŞAYACAK

Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, 1973-1980 yılları arasında iki dönem üst üste Cumhuriyet Halk Partisi'nden Erbaa Belediye Başkanlığı'na seçilen Kocaoğlu'nun vefat etmesinden duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Başkan Yenihan, İhsan Kocaoğlu'nun ismini Erbaa'da yaşatacaklarını belirterek, "Eski Belediye Başkanımız hayatta iken ismini izini alarak caddeye vermiştik. Erbaa'ya iki dönem hizmet vermiş olan başkanımızın ismini ilçemizde yaşatacağız. Acı haberi aldığımızda çok üzüldük. Kocaoğlu ailesine başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin" dedi. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Aziz Kocaoğlu İzmir Tokat Erbaa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title