Haberler

Azime'nin Yüzü Büyükşehirle Güldü

Güncelleme:

Temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal belediyecilik çalışmalarıyla takdir toplayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Demirci İlçesinde ikamet eden Azime Şen'e tekerlekli sandalye desteğinde bulundu.

Çocuklarının kemik hastalığı nedeniyle yürüyemediğini belirten Azime Şen'in anne ve babası sağlanan destekten dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

Engelli vatandaşların gündelik yaşamda zorluk çekmemesi ve rahat bir yaşam sürmesi amacıyla çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Demirci İlçesinde ikamet eden Azime Şen'e tekerlekli sandalye hediye etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, Zabıta Dairesi Başkanı Mustafa Duman, Halkla İlişkiler Şube Müdürü Gülşen Çalışkan, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fırat Özcan, Demirci Muhtarlık İşleri Müdür Vekili Kazım Aysan da Azime Şen'i evinde ziyaret ederek tekerlekli sandalyeyi teslim etti. Sağlanan destek nedeniyle mutluluğunu paylaşan Azime Şen'in anne ve babası Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkürlerini iletti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title