Haberler

Azgın Dalgalardan Son Anda Kurtuldu

Şile'de boğulma tehlikesi yaşayan Yusuf Afşar, azgın dalgalardan cankurtaranların son anda jetskiyle müdahalesiyle kurtarıldı.

Şile'de boğulma tehlikesi yaşayan Yusuf Afşar, azgın dalgalardan cankurtaranların son anda jetskiyle müdahalesiyle kurtarıldı. Edinilen bilgiye göre, Şile'de Kızılcaköy Plajı'nda denize giren Yusuf Afşar (27) yoğun dalgalar nedeniyle boğulma tehlikesi geçirdi. Suda çırpınan ve kurtarılmak için el sallamaya başlayan Afşar'ı cankurtaran ekipleri denizden jetski ile müdahale ederek sudan çıkardı. Çok fazla su yutan Afşar cankurtaranların ilk müdahalesinin ardından ambulansla Şile Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Çok su yuttuğu ve durumunun riskli olması nedeniyle Afşar ardından Ümraniye Devlet Hastanesine sevk edildi. Öte yandan plajın denize girmek için riskli olan bölümlerine şerit çekildi ve uyarı tabelası konuldu. Cankurtaran ekipleri de riskli bölgeye yaklaşan vatandaşları sözlü olarak uyardı.

"DENİZ ÖLDÜRMEZ AMA GİRDİĞİNİZ YER ÖLDÜRÜR"

Jeolog Nabi Evren, Karadeniz kıyılarında yaşanan boğulma vakaları ile ilgili, "Deprem öldürmez binalar öldürür denizde ise deniz öldürmez ama denize girdiğiniz yer öldürür" diyerek vatandaşları denize girdikleri yer konusunda dikkatli olmaları konusunda uyardı. - İstanbul / Şile

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cankurtaran Dalgalar Afşar Şile Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title