Haberler

Azerbaycanlı Besteciden Barış Pınarı Harekatı'na Şarkılı Destek

Güncelleme:

- Azerbaycanlı besteciden Barış Pınarı Harekatı'na şarkılı destek

BAKÜ - Azerbaycanlı besteci Ferahim Gulubeyov bestelediği şarkıyla Barış Pınarı Harekatı'na destek verdi.

Azerbaycanlı besteci Ferahim Gulubeyov, Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla yürütülen Barış Pınarı Harekatı'na destek için şarkı besteledi. Zaur Tahirov'un yazdığı "Türk askeriyiz biz, barış sağlarız" isimli şarkıyı besteleyen Ferahim Gulubeyov, Mehmetçiğe destek verdi.

Barış Pınarı Harekatı'na destek için bu çalışmayı yaptıklarını belirten Ferahim Gulubeyov, "Biz ilk projemizi Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a adamıştık. Bundan başka bizim Sarıkamış şehitlerini ve 15 Temmuz hakkında hazırladığımız projelerimiz var. Bir Azerbaycanlı olarak, bizim yüzde 20 topraklarımız işgal altında. Dünyada hak, adalet olsun diye Türk ordusu barış sağlamak için bu operasyonu düzenliyorsa biz de kendi üzerimize düşeni yapmalıyız. Biz de sanat ve müzik camiası olarak bize düşen görevi bu parçalarla yapmaya çalışıyoruz. Askere her zaman şarkılarımızla destek olmak niyetindeyiz. Allah'a hamd olsun ki bu görevimizi kısmen de olsa gerçekleştiriyoruz" dedi.

"Türk ordusuna ve Mehmetçiklere destek amaçlı yazdım"

Şarkının sözlerini Türk ordusuna ve Mehmetçiklere destek amaçlı yazdığını vurgulayan Zaur Tahirov, "Bütün dünyaya askerlerimizin tek maksadı barış sağlamak olduğunu duyurmak istedim. Bizim tek amacımız barış sağlamaktır. Harekat başladığından beri yakından izliyoruz. Bu sözleri büyük gurur hissiyle yazdım. İki devlet, bir millet olarak bizim de Azerbaycan'dan Türk ordusuna desteğimiz olsun. Biz de bu parçayla Türk ordusuna destek olduğumuzu duyulmasını istedik" diye konuştu.

Ferahim Gulubeyov'un, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Sarıkamış şehitlerine ve 15 Temmuz hakkında hazırladığı besteleri de var.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Barış Pınarı Harekatı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
title