Haberler

Azerbaycan Karikatürleri Sergisi

Eskişehir'de Azerbaycan Karikatürleri Sergisi törenle açıldı.

Eskişehir'de Azerbaycan Karikatürleri Sergisi törenle açıldı.

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Eğitim Karikatürleri Müzesi'nde, Azerbaycan karikatüristlerine ait, tarihi 100 yıla dayanan 62 adet karikatür ziyarete törenle açıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Azerbaycan Milletvekili ve Azerbaycan Tıp Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Amiraslanov Ahliman Tapdigoğlu, "Bu serginin açılması halklarımızı yakınlaştırmaktadır. Gerek Türkiye'de gerek Azerbaycan'da ressamların sergisinin açılması çok büyük bir hadise. Bu sergiyi teşkil eden insanlara teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

7 Mayıs- 29 Haziran tarihleri boyunca ziyarete açık olan ve Eskişehirlilere Azerbaycan'ın tarihini karikatürlerle anlatan Azerbaycan Karikatürleri Sergisi'nin açılış törenine, AÜ Rektörü Prof Dr. Davut Aydın, Vali Yardımcıları Ömer Faruk Günay ve Aydın Tetikoğlu, Azerbaycan Milletvekili ve Azerbaycan Tıp Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Amiraslanov Ahliman Tapdigoğlu, Azerbaycan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Doç.Dr.Necibe Nesibova ile çok sayıda davetli katıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Anadolu Üniversitesi Eskişehir Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title