Haberler

Azerbaycan Heyetinden Uşak Ziyareti

Kardeş ve Akraba Topluluklarla Ceza İnfaz Kurumları Alanında İşbirliği Projesi Kapsamında Uşak'a Gelen İki Kişilik Azerbaycan Heyeti Cumhuriyet Başsavcılığı'nı Ziyaret Ederek Uşak Adliyesi'nde İncelemelerde Bulundu.

Kardeş ve akraba topluluklarla ceza infaz kurumları alanında işbirliği projesi kapsamında Uşak'a gelen iki kişilik Azerbaycan heyeti Cumhuriyet Başsavcılığı'nı ziyaret ederek Uşak Adliyesi'nde incelemelerde bulundu.

Elazığ ile birlikte Adalet Bakanlığı, Avrupa Birliği ve Avrupa Konseyi tarafından yürütülen 'Yargının modernizasyonu ve ceza reformu' kapsamında model cezaevi seçilen Uşak E Tipi Kapalı Cezaevine de ziyaret edecek olan Azerbaycanlı heyete Uşak Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Çobanoğlu, Uşak Cezaevi Savcısı Cemal Çetin ve Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürlüğü'nden Tetkik Hakimi Feyzullah Taşkın eşlik ediyor. Sabah saatlerinde Cumhuriyet Başsavcılığı'nı ziyaret eden Azerbaycan Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları Genel Müdürlüğü İş Yurtları Daire Başkanı Yarbay Adalet Bezirov ile Bakü 3 nolu Tutukevi Müdürü Albay İlhan Sadıkov, model seçilen Uşak ceza infaz kurumunda incelemelerde bulunacaklarını söyledi.

Ziyaretle ilgili kısa bir açıklama yapan Uşak Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Çobanoğlu ise, Azerbaycan'dan gelen heyeti Uşak'ta ağırlamaktan ve model seçilen ceza infaz kurumumuzda yapılan değişiklikleri göstermekten mutluluk duyacağız. Uşak Ceza İnfaz Kurumu eski imajını silerek yepyeni bir görünüme ve imaja kavuştu. İçerideki meslek kursları, fiziki yenilikler ve değişik alanlardaki etkinlikler hepimizi memnun etti. Bu bağlamda misafirlerimizi yapılan değişiklikleri yerinde göstereceğiz" dedi.

Tevkif Evleri Genel Müdürlüğünden Tetkik Hakimi Feyzullah Taşkın ise Uşak cezaevinin birkaç yıl öncesine kadar Türkiye'nin en problemli ve gündeme değişik olaylara gelen bir cezaevi olduğunu belirterek, " Birkaç yıl önce Uşak Türkiye'nin gündemine kötü imaj ile gelmişti. Değişik olaylar yaşandı. Ancak o olaylardan kısa süre sonra Elazığ ile birlikte model cezaevi seçildi ve bugün gelinen nokta hepimizin yüzünü güldürmektedir. Yargının modernizasyonu ve ceza reformu projesi önümüzdeki yıllarda tüm ceza evlerimizde uygulanmaya başlanacak. "dedi. Azerbaycan heyetinin Başsavcılık ziyareti sonunda Uşak Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Çobanoğlu, Adalet Bezirov ve İlhan Sadıkov'a mahkumlar tarafından yapılan bir adet Eşme kilimi ve üzerinde Uşak Cumhuriyet Başsavcılığının amblemi bulunan birer battaniye hediye etti. Azerbaycan heyeti ise kendi kültürlerine has bir kilim hediye etti.

(KY-YK)

01.02.2007 19:26 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title