Haberler

Az Alkmaar Teknik Direktörü Louis Van Gaal: "Farklı Bir Fenerbahçe Bekliyorum"

Az Alkmaar Teknik Direktörü Louis Van Gaal, Yarınki Fenerbahçe Maçı Öncesinde Düzenlediği Basın Toplantısında "Rövanşta Farklı Bir Fenerbahçe Beklediğini ve Şota'yı Oynatmayı Düşündüğünü Söyledi.

Az Alkmaar Teknik Direktörü Louis Van Gaal, yarınki Fenerbahçe maçı öncesinde düzenlediği basın toplantısında "Rövanşta farklı bir Fenerbahçe beklediğini ve Şota'yı oynatmayı düşündüğünü söyledi.

Hollandalı teknik adam; "Her maçın önemi başkadır. Fenerbahçe maçı bambaşka bir maç olacak. Lugano oynadığı zaman ya da Kezman ile oynarlarsa nasıl bir taktik değişikliği ile oynayacaklar buna hazırız. Maç kadrosu elime geldiğinde şaşırmak istemem kesinlikle. Oynayacak kişilere göre hazırlıklı olmak durumundayım. Karşımıza değişik bir Fenerbahçe çıkacak, düşünüyorum.Şota en iyi oyuncumuz ve kaptanımız. Oynayacak olması bizim için çok önemli. Büyük beklentiye girmemeliyiz ondan ama Şota'nın ismi Fenerbahçe'yi ürkütüyor. Bu bile panik yaratıyor onlarda. Çünkü Şota'nın Türkiye'de önemli bir geçmişi vardı. Onu biliyorlar. Fenerbahçe taraftarının buraya gelmesinden keyifleniyorum. Toplamda üç defa Türk takımlara karşı oynadım. Her zaman alkışlanarak uğurlandım. Bu da Türk seyircisinin centilmeniliğini ve kalitesini gösterir. Bize burada tezahürat yapmaları, pozitif tezahürat yapmaları hoş bir şey.

Ben bu maça bakıyorum. Antrenör olarak ileriyi de düşünmeliyim. Geçmişe oranla dokuz tane onbir oyuncusunu sattık. Yeöni bir zekiple ilerliyoruz. Bu seneki sonuçlar ile geçen yıldan geride değiliz. UEFA'da hiç kaybetmedik şimdiye kadar. Fenerbahçe'ye karşı kaybedebiliriz de. 3-1 önde iken hiç pozisyon olmadan üç üçe geldi maç. Yarın kaybedebiliriz de. Fenerbahçe kalecisinin birinci ve ikinci golde yapabileceği bir şey yoktu. Üçüncü golde belki bir şey yapabilirdi ama teknik vuruş nedeniyle bir şey yapamazdı. Türkiye'de kaleciler hakkında farklı düşünülüyor galiba. Bizim kalecimiz de o maçta iyiydi. Fenerbahçeyi izledim. On sene öncekinden daha fazla takım olma durumundalar. Türk takımlarının başarılarını da göz önüne alırsak eskiye oranla daha çok takım ruhu taşıyorlar artık" diye konuştu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title