Haberler

Az Alkmaar Kulübü Başkanı Dirk Scheringa ve Fenerbahçeli Yöneticiler Kurayı Değerlendirdi

İsviçre'nin Nyon Kentinde Yapılan UEFA Kupası Kura Çekiminde Fenerbahçe'yi Asbaşkan Neset Yalçın ile Dış İlişkiler Sorumlusu Turgut Acar Temsil Etti.

İsviçre’nin Nyon kentinde yapılan UEFA kupası kura çekiminde Fenerbahçe'yi Asbaşkan Neset Yalçın ile Dış ilişkiler sorumlusu Turgut Acar temsil etti.

Kura çekiminden önce her iki yöneticimiz de Şampiyonluğa oynayan takımın tercihi olmaz, kim çıkarsa çıksın elememiz gerekir dediler.

Kura çekiminden sonra AZ Alkmaar Kulübü Başkanı Dirk Scheringa, "Maçların zor geçeceğini iyi oynayan tarafın kazanmasını temenni ederken şansların yüzde 50 yüzde 50 olduğunu söyledi"

Öte yandan Fenerbahçe Asbaşkanı Neşet Yalçın; "100. yılımızda UEFA kupasında şampiyon olmak istiyoruz, her ne kadar bu denli iddialı konuşmak istemesek te bu takımımızın oynadığı iyi futboldan kaynaklanıyor. İlk maçı Istanbul'da oynamamızı da dezavantaj olarak görmüyorum. İstanbul'da alacağımızı iyi bir netice bizi üst tura taşırö dedi.

Schaktar Donetks’in teknik direktörü Lucescu ise Fenerbahçe’nin AZ Alkmaar maçının çok zorlu geçeceğine, her iki taraf içinde kolay

maç olmayacağını söylerken, "Beşiktaş’a da yazık oldu" dedi.

Resimler;

1 - FB'li yöneticiler AZ Alkmaar yöneticileriyle

2 – Neset Yalçin ile AZ Alkmaar Başkanı Dirk Scheringa bir birlerine iyi şanslar dillerken

3 - Her iki kulüp yöneticileri fikir alışverişinde bulunurken.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title