Haberler

Az Alkmaar'a Elenen Fenerbahçe'ye Antalya'da Taraftardan Teselli

Antalyaspor ile Yarın Karşılaşacak Olan Fenerbahçe Kafilesi, Antalya'ya Geldi. Havalimanında Az Sayıda Taraftarın Karşıladığı Fenerbahçeli Futbolcular, İmza Dağıtıp Fotoğraf Çektirdi.

Antalyaspor ile yarın karşılaşacak olan Fenerbahçe kafilesi, Antalya'ya geldi. Havalimanında az sayıda taraftarın karşıladığı Fenerbahçeli futbolcular, imza dağıtıp fotoğraf çektirdi.

Yarın saat 19.00'da Atatürk Stadı'nda Antalyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe takımı, bugün saat 16.00'da uçakla Antalya'ya geldi. Az sayıda taraftarın karşıladığı sarı lacivertli futbolcular arasında sarı kart cezalısı Tuncay yer almadı. Sakatlığı geçen ancak riske edilmeyerek AZ Alkmaar maçına götürülmeyen

Aurelio'ya, Antalyaspor maçının kadrosunda yer verilirken, Zico'nun gözden çıkardığı Serkan kafilede yer almadı.

Terminal çıkışında Kezman, Alex, Appiah, Tümer, Ümit Özat ve Lugano taraftarların sevgi gösterisiyle karşılaştı. Taraftarlar futbolculardan imza aldı, birlikte fotoğraf çektirdi.

Taraftarlar, UEFA Kupası'nda AZ Alkmaar karşısında 2- 2 berabere kalarak elenen futbolculara, "Canınız Sağolsun. FB 07" yazılı pankart açarak, teselli verdi. Takımla birlikte Antalya'ya gelen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, hızlı adımlarla otobüse binerek kimseyle konuşmadı. Takımla birlikte eş zamanlı havalimanına gelen komedyen Beyazıt Öztürk de, taraftarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Fenerbahçe maç saatini beklemek için Miracle Resort Otel'e geçti.

MUHTEMEL 11

Teknik direktör Zico'nun Antalyaspor karşısında sahaya sürmesi beklenen 11 şöyle:

Volkan, Önder, Edu, Lugano, Ümit, Deniz, Aurelio, Appiah, Tümer, Alex, Kezman.

GÖRÜNT Ü DÖKÜMÜ

-Kafilenin alana gelişi

-Taraftarların ilgisi, imza ve fotoğraf almaları

İbrahim LALELİ

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title