Haberler

Ayvalık Uluslararası Müzik Akademisi'nden Şan ve Opera Ustalık Atölyesi

Sebahttin Ali'nin Kızı Müzik Profesörü Filiz Ali'nin Öncülüğünde Balıkesir'in Ayvalık İlçesinde Kurulan Uluslararası Müzik Akademisi (Aıma), 2008 Yılı Faaliyet Programını Açıkladı.

Sebahttin Ali'nin kızı müzik profesörü Filiz Ali'nin öncülüğünde Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde kurulan Uluslararası Müzik Akademisi (AIMA), 2008 yılı faaliyet programını açıkladı.

AIMA, 2008'e, "keman ve viyola masterclass" ve dünyaca ünlü Soprano Leontina Vaduva yönetimindeki "şan ve opera ustalık atölyesi" ile merhaba diyecek. Ardından, İdil Biret yönetimindeki "piyano masterclass" ve çellist Janos Starker'in öğrencisi olan Maria Kliegel yönetimindeki "viyolonsel masterclass" düzenlenecek.

10 yılı geride bırakan akademide, bu yıl ders verecek eğitmenlere 2 yeni isim daha katılıyor. Ünlü soprano Leontina Vaduva ile çellist Janos Starker'in öğrencisi olan ve Mstislav Rostropoviç'in desteğiyle solistik kariyerine başlayan Maria Kliegel ilk kez AIMA'da ders verecek. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi keman virtüözü Prof. Lucas David, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda öğretim üyesi olan Prof. Çiğdem İyicil, Çek keman ekolünün önemli temsilcilerinden Bohuslav Matousek, İsviçre'nin Sion kentindeki Tibor Varga Konservatuvarı'nın viyola hocası Prof. Ulrich Eichenauer ve ünlü piyanist İdil Biret de ders verecek.

(BT-MŞ) 06.03.2008 13:27 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title