Haberler

Ayvalık Ticaret Odası ile Garanti Bankası Arasında Anlaşma

Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'nde Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler'e (KOBİ) yönelik bankacılık hizmetlerini ayrı bir iş kolu olarak ele alan Garanti Bankası ile Ayvalık Ticaret Odası arasında yapılan kredi anlaşması sayesinde, oda üyelerinin düşük maliyetli yatırım ve turizm destek kredileri almaları sağlandı.

Garanti Bankası Ayvalık Şube Müdiresi Saniye Bahadır ile Ayvalık Ticaret Odası Başkanı Rahmi Gencer tarafından imzalanan anlaşma kapsamında odaya bağlı KOBİ'ler yüzde 1.95 faizle 36 aya kadar vadeyle en düşük 2 bin YTL ve en yüksek 250 bin YTL tutarında nakdi ya da gayri nakdi yatırım ve turizm destek kredisi alabilecek. İmza törenine Ayvalık Ticaret Odası'nda oda yönetim kurulu üyeleri İbrahim Sakallı, Mustafa Büyükçıvgın, Mehmet Kuran ve KOBİ Bankacılığı Portföy Yöneticisi Cengiz Çevik'te katıldı.

Garanti Bankası Ayvalık Şube Müdüresi Saniye Bahadır, 2.09 oranında olan faiz standardını Ayvalık Ticaret Odası ile yapılan özel anlaşma kapsamında üyelerine 1.95 olarak uyguladıklarını, yatırım kredisi geri ödemelerinin aylık eşit taksitlerle turizm destek kredilerinin geri ödemelerininse nakit akışının yoğun olduğu Temmuz-Aralık dönemlerinde yapılabileceğini belirtti.

Ayvalık Ticaret Odası Başkanı Gencer ise, bu anlaşma sayesinde oda üyelerinin uygun koşullarda kredi kullanmalarının sağlanmasının sevincini yaşadıklarını kaydetti.

(BT-RO-RO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title