Haberler

Ayvalık Pir Sultan'da Dayanışma ve Kaynaşma Coşkusu

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Şubesi tarafından düzenlenen dayanışma ve kaynaşma yemeğinde dernek üyelerinin birlik ve beraberliği geceye damgasını vurdu.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Şubesi tarafından düzenlenen dayanışma ve kaynaşma yemeğinde dernek üyelerinin birlik ve beraberliği geceye damgasını vurdu.

Önceki akşam Ayvalık Öğretmenevi'nde düzenlenen yemekli geceye 150 kişi aşkın davetlinin katıldığı gözlendi. Gecede; SODEV Genel Sekreteri Mehmet Tüm, AK Parti Ayvalık yöneticilerinden Hikmet Şimşek, Hüsamettin Fazla, Ayvalık CHP eski İlçe Başkanı Hüsnü Erol, Küçükköy Belediyesi Meclis Üyeleri, CHP Küçükköy Belde Başkanı Murat Akıner ile belde yöneticileri, Ayvalık Kent Konseyi Başkanı ve ÇYDD Şube Başkanı Nuray Özer ile ÇYDD yöneticileri, Atatürkçü Düşünce Derneği Ayvalık Şube Başkanı Gürsel Koyuncu ile ADD yöneticileri, Ayvalık Sanat Derneği Başkanı Sadi Mastar ve dernek yöneticileri, Emek Partisi Ayvalık İlçe Başkanı Cemil Tosunoğlu, TKP Ayvalık temsilcisi Hasan Atilla, Ayvalık'ın Yeni Otogar İnşaatının yapımını üstlenen MDSF İnşaatın sahibi Mehmet Doğan, Etap 3 İnşaat yetkilileri, ilçede faaliyet gösteren birçok sivil toplum kuruluşunun temsilcileri ve çok sayıda dernek üyesi hazır bulundu.

Gecede konuşan Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Ayvalık Şube Başkanı Vedat Tekten, düzenledikleri dayanışma yemeğin beklediklerinin üzerinde ilgi görmesi ve Öğretmenevi'ne sığmamış olmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek geceye katılan herkese teşekkür etti.

HALK MÜZİĞİNE DOYDULAR

Edremit Körfezi'nin genç bağlama virtüözü Ersan Erdoğan, Türk Halk Müziğinin duayen isimlerinden İsmail Özden ile eşi Deniz Özden ve genç sanatçı Cihan Gündoğdu birbirinden güzel halk müziği ezgilerini geceye katılanlara dinleterek, davetlilere unutamayacakları bir gece yaşattıkları gözlendi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Pir Sultan Abdal Mehmet Tüm Balıkesir Ayvalık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title