Haberler

Ayto Uçurmaya Devam Ediyor

Ekim ayı ile birlikte başlayan fuar dönemine de hızlı bir giriş yapan Aydın Ticaret Odası (AYTO) geçtiğimiz hafta sonu İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen ISAF Güvenlik Sistemleri Hizmetleri Ekipmanları, Bilgi ve Ağ Güvenliği Fuarı’na ve Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen INTERMOB 2018 21.

Ekim ayı ile birlikte başlayan fuar dönemine de hızlı bir giriş yapan Aydın Ticaret Odası (AYTO) geçtiğimiz hafta sonu İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen ISAF Güvenlik Sistemleri Hizmetleri Ekipmanları, Bilgi ve Ağ Güvenliği Fuarı'na ve Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen INTERMOB 2018 21.Uluslararası Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı'na toplam 100 üyesi ile katılım sağladı.

Bir önceki dönemde sektöründe ihtisas fuarı olan tüm üyeleri fuarlara götürerek Aydın Ekonomisine 30 Milyon TL'nin üzerinde katma değer kazandırdıklarının altını çizen TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve AYTO Başkanı Hakan Ülken, "1 Nisan seçimlerinin ardından yeni dönemimizin ilk fuarlarını gerçekleştirdik. Geçtiğimiz dönemde olduğu gibi üyelerimiz ve Aydın için kazançlı olacak tüm projelerimizle yola devam ediyoruz. Hedefimiz geçen yıl Aydın Ekonomisine kazandırdığımız 30 Milyon TL'nin de üstüne çıkmak. Fuar ziyaretlerine daha ilk fuardan 100 üyemizle başladık. Devletimizin topyekun enflasyonla mücadeleye başladığı bu süreçte bizlerde üreterek, kazanarak, paylaşarak Aydın ve ülke ekonomisine katkımızı koyacağız" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne? Nihal Candan tutuklandı mı? Nihal Candan neden tutuklandı, suçu ne? Brighton Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Manchester City maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Ali Erbaş Arapça biliyor mu, Fransızca biliyor mu? Azem ne demek? Azem anlamı ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title