Haberler

Aysun ve Ali Kocatepe Çifti KKTC'de Konser Verdi

KKTC'nin Narenciye Deposu Olarak Anılan İlçesi Güzelyurt'ta, Güzelyurt Belediyesi ile Güzelyurt Yeşilada Lions Kulübü'nün Organizasyonuyla KKTC'ye Gelen Türkiye'nin Ünlü Sanatçılarından Aysun ve Ali Kocatepe Çifti, Dün Akşam Güzelyurt'ta Konser Verdi.

KKTC'nin narenciye deposu olarak anılan ilçesi Güzelyurt'ta, Güzelyurt Belediyesi ile Güzelyurt Yeşilada Lions Kulübü'nün organizasyonuyla KKTC'ye gelen Türkiye'nin ünlü sanatçılarından Aysun ve Ali Kocatepe çifti, dün akşam Güzelyurt'ta konser verdi.

Güzelyurt Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) gerçekleştirilen konsere, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, UBP Güzelyurt Milletvekili Kemal Dürüst, Güzelyurt Yeşilada Lions Kulübü Başkanı Mutlu Atasayan, belediye yöneticileri ve meclis üyeleri, Lions kulübü yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Güzelyurt Belediyesi'nden verilen bilgiye göre, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar konser öncesi yaptığı konuşmada, yıllardır Güzelyurt AKM salonunda, kültür ve sanat alanında güzel organizasyonlara imza attıklarını ifade ederek, Aysun ve Ali Kocatepe çiftini de burada ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Özçınar, Lions Kulübü ile böylesine güzel bir geceyi ortak düzenlemekten duyduğu mutluluğu da belirterek, kulübe, katkılarından dolayı teşekkür etti.

Güzelyurt Yeşilada Lions Kulübü Başkanı Mutlu Atasayan da, topladıkları yardımlarla eğitim, sağlık ve kültür alanında hizmet verdiklerini anlatarak, kulübünün faaliyetleri hakkında konuklara bilgiler verdi.

Konuşmaların ardından 1980'li yılların sevilen parçalarını seslendiren Kocatepe çifti, sanatseverlere unutamadıkları şarkıları bir kez daha dinleme fırsatı sundu.

Orkestra Şefliğini Osman Hicran'ın yaptığı konserde "Arkadaş", "Kimler Geldi Kimler Geçti", "İkinci Bahar", "Hatırla Sevgili", "Cennet", "İspanyol Meyhanesi", "Bir Şarkısın Sen" ve "Kaybolan Yıllar" şarkılarını seslendirildi.

Yaklaşık 2 saat süren konserde, izleyiciler de şarkılara zaman zaman eşlik etti.

Kocatepe çifti, konserin final şarkısı olarak "Bir Başkadır Benim Memleketim" adlı şarkıyı seslendirirken, izleyicilerin alkışları karşısında "Eski Dostlar" adlı parçayı da okuduktan sonra konserlerini tamamladı.

(MG-İÖZ-İÖZ-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title