Haberler

Aysun'u Öperim de Koklarım da

Ünlü Mankenin Filmde Fatih ile Öpüşmeyeceğim Açıklamasına Fatih Ürek'ten Cevap..

ÜNLÜ MANKENİN FİLMDE FATİH İLE ÖPÜŞMEYECEĞİM AÇIKLAMASINA FATİH ÜREK'TEN CEVAP..

Şarkıcı Fatih Ürek, "Şeytanın Pabucu" isimli filmde başrolünü paylaşacağı Aysun Kayacı'nın "Filmde Fatih ile öpüşmeyeceğim" açıklamasına cevap verdi: "Valla ben Aysun'la öpüşmenin bu kadar önemli birşey olduğunu bilmiyordum, kendimi şanslı hissediyorum. Bekleyelim görelim diyorum. Ben Aysun'u öperim de koklarım da, o da beni öper, koklar. Onun gibi güzel bir kadını öpmeyi herkes ister, eminim beni öpecek."

ÜZGÜNÜM FATİH ÖPÜŞME YOK

Aysun Kayacı Hürriyet'e verdiği röportajda Fatih Ürek ile öpüşüp öpüşmeyeceği sorulduğunda 'Hayal kırıklığına uğrattığım için üzgünüm ama galiba Fatih bey espiri yapmış. Öpüşme sahnesi yok senaryoda' demişti.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title