Haberler

Aysun İçini Döktü

Doktorlar Dizisinin Reyting Kutlamasına Katılan Oyunculardan Sarışın Güzel Aysun Kayacı, "Aptal Sarışını Oynamaktan Sıkılmıştım" Dedi.

DOKTORLAR DİZİSİNİN REYTİNG KUTLAMASINA KATILAN OYUNCULARDAN SARIŞIN GÜZEL AYSUN KAYACI, "APTAL SARIŞINI OYNAMAKTAN SIKILMIŞTIM" DEDİ.

Türkiye'de ilk kez bir hastane içinde geçen olayların konu alındığı "Doktorlar" dizisi reytinglerde zirveye oturdu. Bunun keyfini süren oyuncular ve dizi ekibi bir kutlama yemeği düzenledi. Tıp fakültesinden mezun stajer doktoru oynayan Aysun Kayacı, Yağmur Atacan, Mehmet Aslan, Yasemin Ergene ve deneyimli doktor rolündeki Bekir Aksoy ile Kutsi felekten bir gecce çaldı.

GÜZELLİĞİNİ SAKLIYOR

Mankenlikten oyunculuğa geçiş yapan Aysun Kayacı, "Aptal sarışını oynamaktan sıkılmıştım. O tarz gelen birçok teklifi de bu yüzden kabul etmedim. Doktor rolü içime sindi" diyerek bu dizideki rolüyle gerçek hayatında benzerlikler bulunduğunu söyledi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title