Haberler

Aysu Kayacı'nın Çoban Olayı Peşini Bırakmıyor

Güncelleme:

"Dağdaki çobanla benim oyum aynı mı?" sözleriyle çok konuşulan Aysun Kayacı'nın başı, adına açılan sahte Twitter hesaplarıyla dertte.

Kayacı, açılan sahte hesaptan" Yıllar önce izah etmek istediğim fakat herkes tarafından büyük tepki aldığım olayı şimdi anladınız mı! Sorun ne çobanda ne de oyda, saygılar' şeklinde atılan tweet ile tekrar gündeme geldi.

'ADIMA AÇILAN HESAPLAR SAHTEDİR'

Medya bu sözleri haberleştirince Kayacı bir açıklama yapmak zorunda kaldı:

Sosyal medyada adıma açılan hesaplar sahtedir. Yani Twitter, Facebook, İnstagram hesaplarım yoktur. Ancak üzülerek görüyorum ki, bu sahte hesaplar bazı internet sitelerinde ciddiye alınmakta alınmakta ve haber konusu olmaktadır. Bu sahte hesaplarla ilgili pazartesi yani yarın avukatım aracılığıyla hukuki işlemleri başlatacağımı bildirmek isterim.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Sosyal Medya Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne? Nihal Candan tutuklandı mı? Nihal Candan neden tutuklandı, suçu ne? Brighton Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Manchester City maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Ali Erbaş Arapça biliyor mu, Fransızca biliyor mu?
500

Yorumlar (34)

brscenk_atsli@hotmail.com:

AYSUN KAYACI HAKLI KARDESİM EĞER DAĞDAKİ COBANLA BNM OYUM BİR OLURSA İŞTE BÖYLE HIRSIZLAR CUMHURİYET DÜŞMANLARI TÜRK DÜŞMANLARI YÖNETİR ÜLKEYİ GECEN BİZİM KÖYDE DEDEYLE KONUSUYORUM DEDE BU ADAMLAR GÜNEYDOĞUYU SATTI HERYERİ ÖZELLESTİRDİ ATATÜRKÜN ÇİFLİĞİNE KADAR GÖZ DİKTİLER TC NİN SONU GELDİ DİE BAS BAS BAĞIRDILAR ASKERİMİZE HALKIMIZA TUZAK KURDULAR DİYORUM DEDE BANA DİYORKİ OLSUN KADINLARIMIZIN BASINI KAPATIYOR YA DİYOR İŞTE BÖYLE CAHİL ZİHNİYET OLDUĞU SÜRECE AYSUN KAYA GİBİLER HER ZAMAN HAKLIDIR HAKLI KALACAKTIR KİMSE KIZMASIN DORU SÖLEYENİ DOKUZ KÖYDEN KOVARLARMIS EĞER O DAĞDAKİ ÇOBANLAR OLMASA BUNLAR NASIL İKTİDARDA KALIRLAR O ÇOBANLAR BU HÜKÜMETİN İŞİNE GELİYOR NE KADAR COK CAHİL O KADAR COK OY DEMEK

32
42
yanıtYanıtla
akp gençlikismayil1979@hotmail.com:

işte sizin adaletiniz bu kımseyi adam yerine koymamanız en büyük hatanızda bu işte chp zihniyeti işte. AMA ARTIK HALK UYANDI VE SİZİN GİBİ KİBİRLİ VE İŞ YAPMAYAN İNSANLARA OYUNU VERMİYIOR BUDA SİZE EN İYİ CEVAP OLSA GEREK!! MUHALEFET OLMAYA DEVAM SEVGİLİ KARDEŞİM.....

yanıt0
yanıt0
S.Demirkaratasch@hotmail.de:

Haklisin arkadasim. Bazen düsünüyorum da , Ülkeyi Türkiye- Kürdistan diye bölmek yerine, bu koyunlardan ayirip , Bati Türkiye - Dogu Türkiye diye ayirmak lazim.PKK ile masabasina oturani destekleyen herkeste alsin Kürt kardesini Dogu Türkiyede kalsin. Tuncelideki bütün Kültürlü Alevi genc Üniversite ögrencileri Bati Türkiyeye göc etsin. Ve bunlara vize bile vermeyelim.Izmirin göbeginde AKP`li primitif yasam Formunun i$i ne ????

yanıt0
yanıt0
ahmetserseri_meti@hotmail.com:

dağdaki çobanın oyu ile senin oyun tabi ki bir değil dağdaki çoban namusuyla para kazanıyor peki ya sen ?

33
17
yanıtYanıtla
FERRUHahmetvolkan07@hotmail.com:

YA SEN?

yanıt0
yanıt0
oktay akıncıahmet_cucu@hotmail.com:

ferruh sende mi namussuzsun niye adamın lafı zoruna gitti ki ?

yanıt0
yanıt0
METİNmetgoz@gmail.com:

Dağdaki çoban namusuyla para kazanıyor, elektrik kullanıyor ödemiyor, su kullanıyor ödemiyor, diğer namusuyla kazananlara ödetiyor sonra haramdan helalden İslamdan haktan bahsediyor. Ben şeref ve namusumla para kazanıyorum, ama başkalarının kullandıklarını ödemek zoruma diyor OKTAY efendi. ben onlarla hesabımı Hak Teala'ya bıraktım. Hakkımı helal etmiyorum. Hak Teala'da eğer bu dünyada işini gör diyorsa zehir zıkkım olsun.

yanıt0
yanıt0
S.Demirkaratasch@hotmail.de:

Aysun Kayaci Allahina kadar hakliydi. Bu sözü ilk söylediginde de hakli oldugunu savundum, bugünde savunuyorum.

24
25
yanıtYanıtla
kadir akırmaklarege_marmara_34@hotmail.com:

kökünü araştırsın kesinlikle çobandır çobanlar aysun kayacıdan daha akıllıdır çoban vatan kurtarır aysun vatanı satar mecburen

24
23
yanıtYanıtla
mustafa izmirmgogcu@gmail.com:

Eskiden yuhlamıştım ama şimdi hakveriyorum. Kendime yapılan zulme bu kadar alkış tutan millet nasıl bilinçli oy kullanacak ?

26
8
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title