Haberler

Aysu Baceoğlu Bir Yıl Sonra Tekrar Sahnede

Konya'da Bir Barda Sahne Alan Manken Aysu Baceoğlu, Sanat Dünyasının Ünlü İsimlerine Göndermelerde Bulundu.

Konya'da bir barda sahne alan manken Aysu Baceoğlu, sanat dünyasının ünlü isimlerine göndermelerde bulundu.

Kaset çıkarıp kısa bir süre barlarda ve gece kulüplerinde sahne aldıktan sonra bir yıldır sadece mankenlik yapan Aysu Baceoğlu, Konya Rixos Hotel'deki Foga Bar'da sahne aldı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Baceoğlu, söylediği şarkılarla sevenlerini coşturdu. Uzun bir aradan sonra ilk defa sahne aldığını belirten Baceoğlu, "Çok mutluyum. Sesimle Sibel Can olduğumu iddia etmedim. İlk albümümün iyi yerlere geldiğini düşünüyorum. Bundan sonra da devamı gelecek. Sahnelerde hep beraber olacağız, çünkü boşluklar var artık. Hülya Avşar gitti, Gülben Ergen'in bebeği oldu, Seren Serengil ikinci bebeğine hamile, Petek Dinçöz de evlendi artık. Sahnede de, podyumda da kimse yok. Ben emin adımlarla geliyorum" dedi.

Sevgilisi olmadığını ve özel hayatıyla ilgili çok fazla konuşmak istemediğini dile getiren Baceoğlu, "Tek taşımı kendim aldım. Özel hayatımla ilgili evlendikten sonra konuşuruz. Şu anda benim sevgilim hayranlarım" şeklinde konuştu.

(HİV-FM-HE-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title