Haberler

Aysel Gürel Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ünlü Söz Yazarı Aysel Gürel (79), İstanbul'da Sevenleri Tarafından Son Yolculuğuna Uğurlandı. Tabutun Üzerinde Gürel'in Gözlükleri ve Pembe Peruğu Konuldu.

Ünlü söz yazarı Aysel Gürel (79), İstanbul'da sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Tabutun üzerinde Gürel'in gözlükleri ve pembe peruğu konuldu.

Yakalandığı hastalığa yenik düşen Gürel için Teşvikiye Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törende Aysel Gürel'in kızları Müjde Ar, Mehtap Ar, torunu Söz Ar ile aile yakınlarının yanı sıra, sanat dünyasının tanınmış simaları hazır bulundu. Tabutun üzerine pembe çiçeklerle birlikte Gürel'in gözlükleri ve pembe peruğu konuldu. Ünlü sanatçılar İbrahim Tatlıses, Sertab Erener, Adnan Şenses, Ali Rıza Binboğa, Yonca Evcimik, Harun Kolçak, Nazan Şoray, Suavi, Garo Mafyan, Niran Ünsal, Rober Hatemo, Sezen Aksu, Zerrin Özer, Deniz Akaya, Aysu Kayacı, işadamı Faruk Süren, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve sevenleri ünlü söz yazarını son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Taziyeleri kabul eden Müjde Ar ve Mehtap Ar, annelerinin ardından uzun süre gözyaşı döktü. Sık sık oğlu Söz'e sarılan Mehtap Ar, "Kendisi ağlamamızı istemezdi. Ona bizim gibi evlatlar yetiştirdiği için teşekkür ediyorum. Doktora gitmeyi sevmezdi. Zaten ona hastalığını söylemedik. Son gününe kadar söz yazıyordu. Hatta Müjde ve benim için son bir dörtlük yazdı. Dörtlükte de "Beni yıkadılar, sarıp sarmaladılar, kızlarım kocaman olmuşlar" diye bir dörtlük yazmıştı. Arkasına da oğlum için 'Söz durmak yok, benim yolumda devam et" diye not düştü. Bedenini kaybettik fakat ruhu bizimle birlikte" dedi.

Ünlü sanatçı Harun Kolçak ise "Türkiye, kahramanca yaşayan bir kadını kaybetti. Bizim sektörde işini doğru düzgün yapan insanlar azalıyor" diye konuştu.

Öte yandan, tören sırasında görüntü vermek istemeyen Sezen Aksu ve Zerrin Özer ile basın mensupları arasında gerginlik yaşandı. Bunun üzerine Sezen Aksu, caminin arkasında bulunan kapalı bir mekana girdi. Aksu daha sonra, cenazenin başına gelerek bir süre bekledi. Cenaze, kılınan namazın ardından alkışlar eşliğinde araca konularak, toprağa verilmek üzere Zincirlikuyu Mezarlığı'na götürüldü.

(İST-EY-EY-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title