Haberler
Güncelleme:

Ayşe Karaman'ın katil zanlısı, tacizden soruşturma geçirmiş

Anestezi teknikeri Ayşe Karaman'ın katil zanlısı olarak tutuklanan anestezi uzmanı doktor Ö.T.'nin daha önceden iki hastanede taciz şikâyetleri üzerine soruşturma geçirdiği ortaya çıktı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (27)

KARA:

Ayşe de evli adamla ne işi var kaç senedir adamla çıkıyorsun sonra ölünce adam suçlu oluyor saçma bir mantık. . . .

27
50
yanıtYanıtla
vatandaş:

sağcıysan dört hanımdan ne haber, belki evlencekti. . . solcuysan nerde kaldı özgürlük

yanıt20
yanıt7
İKİLEM:

Bu zeka bu mantık bu varlık Türkiye''ye çok. Sen pılını pırtını topla selametle git, uzaklara git, öyle bir gitki geride kalanlarını da biz gittiğin yere gönderelim. Sen öyle böyle gitme, efsane git. Giderken bir ülke arkadan ağlasın sevinç gözyaşları ile, öyle bir gitki giden yerlerin ağrısın ve dönemeyesin, öyle bir gitki gidenler gittiğinden şüphelensin. Hadi selametle git ve vazelin unutma giderken yolda lazım olur.

yanıt6
yanıt11
adam haklı.:

Bir de şuan baktığım da 4 beğeni, 10 beğenmeme almış. Yahu bu ülkede doğru söyleyen dokuz köyden kovuluyor. Yorum çok doğru. Ayşenin evli adamla ne işi var ki ? hadi adam şerefsiz. Onu zaten ayşeyi öldürmesinden de anlıyoruz ama ayşenin bu adamla işi ne. . Allah sonumuzu hayır etsin. . Toplum olarak kötüye gidiyoruz. Gerçi geçenlerde bir uzmanın yazısını okumuştum; ''Aslında eskiden de böyle şeyler vardı ama sosyal medya yoktu bir de insanlar utanıyor, anlatamıyordu'' demiş haklı olabilir aslında

yanıt18
yanıt3
KARA:

Beni eleştiren beyinler bekar bir kadının evli bir erkekle ne işi var ve adam resmen metres hayatı yaşamış bumu sizin mantığınız bumu dürüstlük bu kadar geniş olmayın. . .

yanıt18
yanıt4
ne evlisi ?:

Adamın evli olduğunu nereden çıkardınız ? Sayenizde önceki haberlerede baktım hiç bir haberde adam evli olduğuna dair birşey yazmıyor. Lütfen totodan sallama. Önce okuduğunu anla, sonra konuş.

yanıt0
yanıt5
gümüş:

evli oldugu nerde yazıyoır doktorun ben goremedım ama kızın adamla bas basa kalması cok yanlıs rabbıjm toplumu ıslah edsın amın . kızda cok hatalı ne ısı var nıkahsız adamın evınde

yanıt1
yanıt5
DadaŞ:

Her şey yolundayken ''Özgür hoca'', ama kızınız herifin evinde kalıp ölünce ''katil Özgür''. Hangi anlayışımızda, hangi kültürümüzde var, nikahsız olduğu halde bir erkekle başbaşa kalmak. Birazdan bu yorumuma ''yobaz'' diye tepkiler gelecektir elbet. İşte onlar, kendi bacılarının, analarının nikahsız olduğu halde bir erkekle aynı odayı paylaşmaktan rahatsızlık duymayacak olan çağcıllardır.

40
23
yanıtYanıtla
RAMAZAN SÖĞÜT:

HELAL OLSUN

yanıt2
yanıt1
KARA:

bende bunları yazıyorum suçlu olduk ne geniş zihniyet varmış yarabbim ev tutarken özgür sevgilim ölürken özgür katilim vay be . . .

yanıt0
yanıt1
personel:

ne saçma konuşuyorsun adam milletin ne yaptığını yargılamak sana mı kaldı. dr hastaneden ilaç çalmış ki bu ilacı almak içim 10 ayrı yere imza atılır, evde kadına uygulayıp öldürmüş. daha önceden taciz suçlaması var. hala özgür hoca katil özgür diyebiliyorsun

yanıt1
yanıt0
ahmet:

bu hadisede doktor suçlu da, kız suçsuzmu. ne işin var adamın evinde.

10
9
yanıtYanıtla
angaralı:

YAV NE ADALET YERINI BULACAK ALIP VERİRKEN NERDEYDİNİZ?

9
3
yanıtYanıtla
demir ezen:

su testisi su yolunda kırılır sozunu hangi ata ne icin soylemis ki ?!

8
3
yanıtYanıtla
yorumcu:

Kiz su testisi de adam paslanmaz celik tencere mi?

yanıt2
yanıt0
yorumcu:

Olayi algilayamayanlar icin cizelge: Ayse: evli doktorla yalniz kalmak Doktor:Taciz, hastaneden ilac calma, evlilik disi iliski, cinayet. Kiz kendi ayagiyla gitmis olmus. Buna yapacak bir sey yok. Hastane yonetimleri ve saglik bakanliginin isyerinde taciz, ilac calma gibi meseleleri dikkate almasi lazim. Tedavi amacli kullanilan ilac yeri gelir insan oldurur. Suc dosyasi boyle kabarik bir doktoru ciddiye almalilar.

9
0
yanıtYanıtla
GÜMÜŞ:

doktorun evlı oldugu yazmıyor . ıftır aedmöeyın. kız hatalı ne ıısn var kızım adamın evınde . adam olsa nıkah yapar sana sahıp cıkar nıkahıylşa yasatırdı. doktor okumus ama adam olamamıs kızdfa okumus ama adam olammaıs ınsan namusuna dıkkat eder kımseye guvenmeyın

3
6
yanıtYanıtla
özür adam:

ulan hıyar pardon gümüş bey bu olay 1 aydır bu sitede yayınlanıyor. Adam evli

yanıt7
yanıt0
a:

yavrum nasıl da güzelmiş, bazen güzellik de fitne olabiliyor başa bela erkek de de kadında da

7
0
yanıtYanıtla
falco52:

Evli , bekar. . sonuçta kimse kimsenin canını almaya hakkı yok. . . RABBİM bunu yasaklamıştır. . . NET !!!!

4
2
yanıtYanıtla
angaralı:

rabbinin yasaklarının hepsine uyarsan sorun yaşamazsın. işine gelenlerle değil. . . falco yapmadan dümdüz ol. . . .

yanıt4
yanıt2
SİVASLI İBOCAN:

Öldürüyesine seven doktor bu mu acaba. . ???

5
0
yanıtYanıtla
cas:

evli olduğu nerde yazıyo

2
0
yanıtYanıtla
vatandash:

anası kızını okuttun bak aylıkçı oldu çok paralar kazandı kendi ayakları üstünde durdu kot pantolon giydi kaşları aldı makyajı yaptı parfümü sıktı özgür oldu(!) sonra ona özgür geldi, evine gidip gelirken sesin çıkmadı özgür hocası gıdıklarken, ölünce vay efendim özgür katil. sizi de anlamak zor arkadaş hem ayranım dökülmesin hem pastam yenilmesin. . . . . . özgür de katilse gereken cezayı alsın burda suçu meşru görmüyorum hemen zıplamayın. bunlar adam gibi ceza alsa prof HB ÇB yi taciz etmezdi.

0
1
yanıtYanıtla
Ali:

Erk?kd?n arkadasmi olur

1
0
yanıtYanıtla
doktor olduğuma utanıyorum:

yuh yuh yuh sana verilen diplomaya yuh utanmaz. . . . . .

1
0
yanıtYanıtla
Gül:

Aydinlik bumuymus? Vicdan seref fukaralari

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title