Haberler

Aysal Fitili Ateşledi

Güncelleme:

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, mazbata töreninden sonra taraftarı heyecanlandıracak açıklamalar yaptı.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal mazbata töreninin ardından transfer müjdesi verdi. Aysal, "Önümüzdeki günlerde 2 veya 3 transfer yapabiliriz. Bizim önceliğimiz Melo'nun pozisyonu. Öncelikle buraya transfer yapacağız. Diğer pozisyonların hepsi hocamızın bizden yapacağı taleplere bağlı. Carlinhos'tan bahsediyorsunuz. Sol bek bizim için ikinci derecede önemli pozisyondur. Hocamız bu bölgeyi kapatabilir. Bu bölgede Hakan Balta var, Riera da geçen sezon o bölgede başarılı oldu" dedi.

Sarı-kırmızılı kulübün Başkanı, Arda Turan'ın transferi ile ilgili olarak da "Ne kendisi hazır ne de kulübü" açıklamasını yaptı.

Galatasaray eski yöneticisi Adnan Öztürk'ün basına yansıyan açıklamaları hakkında Aysal şöyle konuştu: " Galatasaray'da yönetim kurulunun bilgisi dışında kimse bir şey yapamaz. Bizde gizli saklı bir şey yoktur. G.Saray'da yanlış işlem yapılmaz. Statta boş kalan yerlerin satışı konusunda hiçbir usülsüzlük yoktur."

Bu arada Galatasaray Kulübü'nde 22 Haziran Cumartesi günü yapılan olağanüstü genel kurulda yeniden başkanlığa seçilen Ünal Aysal ve yönetim kurulu üyeleri mazbatalarını aldı.

Türk Telekom Arena'nın basın toplantı odasında gerçekleştirilen törende, Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, Aysal ve yöneticilere mazbatalarını verdi.

Toplantıda Aysal'ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Ümit Özdemir, Sedat Doğan, Candan Erçetin, Aka Gündüz Özdemir, Emir Sarıgül, Mete İkiz, Mehmet Cibara, Adnan Nas, Ahmet Yüce Ocaklı, Mehmet İpekdokuyan, Mehmet Karlı, Necati Demirkol ve Ebru Köksal mazbatalarını aldı.

Yöneticilerden Özkan Olcay ve Şükrü Ergün yurt dışında olmaları nedeniyle törene katılamadı.

Yeni seçilen denetim kurulu, sicil kurulu ve disiplin kurulu üyelerinin de mazbatalarını aldığı törenin sonunda kurullar toplu fotoğraf çektirdi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Hakan Balta Felipe Melo Galatasaray Ünal Aysal Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title