Haberler

Aysal'dan Terim'e "Bırakmam Hocam"

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğun en önemli adaydı durumunda olan ve en yakın rakibi Beşiktaş'a 5 puan fark atan Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal ile teknik direktör Fatih Terim'in Florya Metin Oktay Tesislerin de gizli bir zirve yaptıkları...

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğun en önemli adaydı durumunda olan ve en yakın rakibi Beşiktaş'a 5 puan fark atan Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal ile teknik direktör Fatih Terim'in Florya Metin Oktay Tesislerin de gizli bir zirve yaptıkları ortaya çıktı. Sabah gazetesinde yer alan habere göre, sarı kırmızılı takımın son durumunun ve Schalke maçının değerlendirilmesinin yapıldığı zirveye damgasını vuran konu ise İtalyan basınında Terim hakkında çıkan transfer söylentileri oldu. Her fırsatta teknik direktör Fatih Terim'in Galatasaray için çok önemli bir değer olduğunun altını çizen Başkan Aysal'ın tecrübeli çalıştırıcıya transfer dedikodularını sorduğu ve "Ben burada olduğum sürece bir yere gidemezsin. Bırakmam hocam" dediği öğrenildi. Fatih Terim'in de, Aysal'a "Galatasaray'dan başka hiçbir düşüncem yok" yanıtını verdiği öğrenildi. Fatih Terim hafta başında İtalyan La Repubblica Gazetesi'ne verdiği röportajda, "İtalya ikinci vatanım. Bir gün dönmek beni mutlu eder" demişti.

Kaynak: Sporx.com / Spor

Fatih Terim Galatasaray Ünal Aysal Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title